Уютен апартамент с продуктите на АББ

Уютен апартамент с продуктите на АББ

Нов вид на вашия интериор благодарение на съчетанието от стил и функционалност на серията Neo®

Имаме удоволствието в поредица от статии да разкажем за успешно реализирани интериорни проекти в България с продуктите на АББ в партньорството на архитекти и интериорни дизайнери. Първият пример идва със серията ключове и контакти Нео. Техният изчистен и опростен дизайн се вписва лесно във всички стилове и е перфектен завършек на цялостния дизайн на дома. Разнообразието от цветове и възможни комбинации ни дават свободата да внесем лек акцент в интериора или да допълним вече избраните цветови гами.

Нека да започнем и с първия ни реализиран проект – Apartment BT15 – решението на HAVE Architects за хората, които обичат изчистения скандинавски стил и пастелните тонове. Намира се в сграда от 70-те години на миналия век, в която, за жалост, няма характерната за онова време голяма светла височина в помещенията.

center

Апартаментът е с площ от 55 кв.м и условно се дели на две по-големи функционални зони. В северозападната част са разположени дневна, кухненски бокс и трапезария, а в югоизточната част – спалня с кабинет и прилежащата му тераса. В дневната група преобладава белият цвят, за да се усвои максимално естествената светлина проникваща в помещенията.

center

Тъмните тонове в спалнята пък създават необходимото уединение и спокойствие, нужни в тази част на жилището.

center

Множеството дребни детайли придават уютна атмосфера и завършеност на жилището. Съобразявайки се изцяло с оптимизирания бюджет на клиента, крайният резултат е изграждането на стилен и практичен интериор.

center

В апартамента е интегрирана елегантната серия ключове и контакти на АББ – Нео, която дава на архитектите свободата да избират от различните цветове, които умело се вписват в интериорните решения.

За Архитектите:

HAVE Architects“ е българска архитектурна компания основана в София с амбицията да предостави на своите клиенти висококачествени услуги на световно ниво. Работата на „HAVE Architects“ обхваща широк кръг от проектантски дейности – градоустройство, архитектура, интерироен и продуктов дизайн.

Можете да разгледате и официалния им уебсайт тук.

Линкове

Свържете се с нас

Изтегляния

Споделете тази статия

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp