АББ помага на клиентите на Pulse Fitness & Spa да зареждат, докато тренират

АББ помага на клиентите на Pulse Fitness & Spa да зареждат, докато тренират

  • АББ доставя зарядни станции за електрически превозни средства на локациите на Pulse Fitness & Spa в София, Пловдив и Банксо
  • Зарядните устройства Terra 124 DC могат да зареждат два електромобила едновременно

АББ достави 7 зарядни станции Terra 124 DC на няколко локации на добре познатата верига спортни центрове Pulse Fitness & Spa. Зарядните станции – притежавани, инсталирани и оперирани от партньора на АББ Fines Charging – могат да зареждат електрически превозни средства с мощност 120 kW, в зависимост от електрическото превозно средство и броя на електромобилите, зареждани едновременно.

Това ново допълнение към гамата от предлагани услуги на Pulse Fitness & Spa ще осигури на клиентите комфорта да могат да зареждат електрическите си превозни средства по време на тренировка, а също така ще служи като точка за зареждане и за външни посетители.

Пет от зарядните устройства, две от които вече са монтирани, се предвижда да оперират в София. Останалите 2, които ще заработят съвсем скоро, ще бъдат на територията на фитнесите от веригата в градовете Пловдив и Банско.

„Ние не спираме да се развиваме и да предоставяме нови, различни и иновативни услуги на своите клиенти. За нас е радост да си партнираме с АББ в осъществяването на този изключителен проект в услуга на потребителите на услугата, която предоставяме.“ – коментират от Pulse Fitness & Spa.

Terra 124 на АББ е проектирана да отговаря на нуждите за зареждане на електромобили с напрежение на батериите до 920V, за да предоставя услуги за зареждане в по-широк спектър за настоящи и бъдещи модели електромобили. Моделът Terra 124 позволява едно превозно средство да се зарежда със 120 kW или две превозни средства да се зареждат едновременно с мощност 60 kW всяко, като по този начин увеличава максимално удобството за шофьорите. Тази функция също помага за увеличаване на възможностите за приходи за оператора, тъй като повече автомобили ще могат да преминават през зарядните устройства за значително намалено време.

АББ е световен лидер в инфраструктурата за електрически превозни средства, предлагайки пълната гама от решения за зареждане и електрификация на електрически автомобили, електрически и хибридни автобуси, микробуси, камиони, кораби и железопътни линии. АББ навлезе на пазара на електрическа мобилност през 2010 г. и днес е продала повече от 500 000 зарядни устройства за електрически превозни средства на над 88 пазара; над 25 000 DC бързи зарядни устройства и 500 000 AC зарядни устройства, включително тези, продавани чрез Chargedot.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) e водеща световна технологична компания, която подсилва трансформацията на обществото и индустрията, за да постигне едно по-продуктивно и устойчиво бъдеще. Свързвайки софтуер с портфолиото си от решения в областите на електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика, автоматизация и задвижвания, АББ надскача границите на технологиите, за да повиши производителността до нови нива. С доказана история на постижения от над 130 години, успехът на АББ е воден от 105 000 талантливи служители в над 100 държави. www.abb.com

Линкове

Свържете се с нас

Изтегляния

Споделете тази статия

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp