ABB E-mobility har leveret én million el-ladere

ABB E-mobility har leveret én million el-ladere

• ABB E-mobility har solgt mere end én million ladere til elbiler på verdensplan på tværs af sin portefølje af AC- og DC-ladere

• Den fortsatte vækst er blevet fremmet af en fordobling af produktionskapaciteten i virksomhedens nye facilitet for DC-hurtigladere i Valdarno, Italien

• Denne milepæl viser ABB E-mobility’s engagement i at skabe en fremtid med elektrificeret og emissionsfri mobilitet

ABB E-mobility har for nylig annonceret, at de har leveret den første million opladere til elektriske køretøjer, hvilket er den seneste milepæl i virksomhedens fortsatte mission om at skabe en emissionsfri fremtid gennem intelligente og pålidelige opladningsløsninger til elektriske køretøjer.

ABB E-mobility er til stede i mere end 85 markeder, og åbningen af ABB E-mobility’s nye produktionsfacilitet på 16.000 m2 til 30 millioner dollars i Valdarno i Italien i 2022 har gjort det muligt at fordoble virksomhedens produktionskapacitet i løbet af de sidste to år. Det banebrydende produktionsanlæg har sat nye standarder for sektoren, idet det med sine syv produktionslinjer producerer én DC-hurtiglader hvert 20. minut, hvilket gør det muligt for virksomheden at fortsætte den usædvanlige vækst, som den har haft i de seneste år.

ABB's nye fabrik i Valdarno i Italien har sat nye standarder for sektoren, idet de kan producere én DC-lader hvert 20. minut.
ABB's nye fabrik i Valdarno i Italien har sat nye standarder for sektoren, idet de kan producere én DC-lader hvert 20. minut.
center

Ud over fabrikken i Valdarno har ABB E-mobility fortsat sin ekspansion på verdensplan. Tidligere på måneden meddelte virksomheden, at den startede produktionen på sit nye produktionsanlæg i USA, som skal producere op til 10.000 opladere årligt til offentlige opladere, skolebusser og bil-flåder. I 2022 blev ABB E-mobility’s andel i den store kinesiske leverandør af opladningssystemer, Chargedot, også forøget betydeligt.

Fra produktionen af EU's første 50 kW-oplader i 2010 til lanceringen af Terra 360, som kan levere en rækkevidde på 100 km på mindre end tre minutter, har ABB E-mobility længe forsøgt at udvikle de innovationer, der er nødvendige for at skabe en fremtid med emissionsfri mobilitet; udtalte Frank Mühlon, administrerende direktør for ABB-E-mobility

"Mens vores løbende investeringer i forskning og udvikling viser vores fortsatte engagement i at forbedre området for e-mobilitet, er det den globale levering af disse løsninger i stor skala, der er afgørende for realiseringen af vores mål. Jeg vil gerne takke vores kunder globalt for deres fortsatte samarbejde om at nå denne milepæl på én million opladere. Jeg ser frem til de millioner, der endnu kommer, og til den renere og grønnere verden, som de vil være med til at skabe."

Også i Danmark har udbredelsen af e-mobilitet fået vind i sejlene. I 2022 leverede ABB bl.a. opladningsinfrastruktur til Amager Ressourcecenter’s 140 skraldebiler, der opererer i hovedstadsområdet samt til Københavns Lufthavn, der dermed bliver Danmarks største ladestation.

******
ABB er en førende global teknologivirksomhed, der styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software med porteføljen af elektrificeringsprodukter, robotter, automation, motorer og frekvensomformere, løfter ABB de teknologiske grænser op til nye højder. ABB’s succes bygger på mere end 130 års ekspertise og drives af 105.000 dygtige medarbejdere i over 100 lande.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp