ABB E-mobility skal levere elbils laderløsninger til Scania globalt

ABB E-mobility skal levere elbils laderløsninger til Scania globalt

- ABB E-mobility underskriver en global rammeaftale med Scania om levering af hele sin portefølje af DC-laderløsninger.

- Aftalen bygger på et mangeårigt partnerskab mellem de to virksomheder og betyder, at ABB E-mobility vil støtte Scania med deres "EV"-kundetilbud.

- Aftalen bygger på et mangeårigt partnerskab mellem de to virksomheder og betyder, at ABB E-mobility vil støtte Scania med deres "EV"-kundetilbud.

ABB E-mobility og Scania udvider nu samarbejdet ved at underskrive en ny global rammeaftale. Aftalen gør det muligt for Scania at levere en komplet løsning, der inkluderer en skræddersyet opladningsløsning, til deres elbilskunder. Scania vil forsyne både sit eget netværk og sine kunder med ABB E-mobility’s DC hurtigladere, herunder Terra 360, en af verdens hurtigste alt-i-en-opladere til elbiler.

"Med samarbejdet med ABB E-mobility kan vi bygge videre på det momentum, vi ser for elektrisk transport, og det understøtter vores 2030-mål om årligt at sælge 50 procent elektriske køretøjer. Vi sætter pris på ABB E-mobility’s globale dækning og lokale tilstedeværelse samt deres brede portefølje af kvalitetsopladningsløsninger og service", siger Fredrik Allard, Head of E-mobility, Scania.

ABB E-mobility vil forsyne Scania med sin brede vifte af DC-opladningsløsninger til opladning i hjemmet, destinationsopladning og offentlig opladning - fra 24 kW op til 600 kW. Begge virksomheder har forpligtet sig til at arbejde mod fremtidens CO2-neutrale transport og tager føringen i udviklingen af morgendagens teknologi i dag. Rammeaftalen styrker samarbejdet både lokalt og globalt, og når ud til Scanias kunder på deres hjemmemarked.

"Vi er glade for at kunne hjælpe Scania med at tilbyde deres kunder en bred vifte af opladningsløsninger til elbiler. Med adgang til den fulde vifte af vores DC-ladere sikrer vi, at Scania kan anbefale den bedst tænkelige løsning til den enkelte kundes behov og dermed være med til at hjælpe deres kunder med en vellykket overgang til el", siger Chris Nordh, chef for Fleet & Transit Business hos ABB E-mobility.

Tidligere i år annoncerede ABB E-mobility og Scania en vellykket første test i udviklingen af et megawatt opladningssystem (MCS). Testen er en milepæl i udviklingen af en effektiv opladningsløsning med høj effekt til tunge køretøjer - en ny teknologi, der vil gøre det muligt at halvere opladningstiden for tunge køretøjer.

Om ABB E-mobility

Som globalt førende leverandør af laderløsninger til elektriske køretøjer gør ABB E-mobility det muligt at sikre en mere bæredygtig og ressourceeffektiv transportfremtid. ABB E-mobility er foretrukken partner for verdens største elbilproducenter og landsdækkende operatører af elbilsopladning. De tilbyder den bredeste portefølje af opladningsløsninger til elbiler - fra smarte ladere til hjemmet til højeffektladere til fremtidens motorvejsstationer, løsninger til elektrificering af bilflåder og opladning af elektriske busser og lastbiler. Med ca. 1.500 medarbejdere over hele verden har ABB E-mobility solgt mere end en million opladere til elbiler på mere end 85 markeder, herunder over 50.000 DC-hurtigopladere. https://e-mobility.abb.com/

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp