Samsung C&T og ABB indgår aftale for at udvide mulighederne for intelligente bygninger

Samsung C&T og ABB indgår aftale for at udvide mulighederne for intelligente bygninger

- For at udvide den smarte forbindelse fra hele ejendomme ned til den enkelte bolig skal Samsung C&T's system til ejendomsadministration integreres med ABB's løsninger for automatisering af hjemmet.

- Det nye samarbejde vil give beboere i ejendomme med flere lejligheder mulighed for at drage fordel af en enkelt brugergrænseflade på tværs af alle Samsung C&T og ABB smart home teknologier

- Partnerskabet vil udforske fælles innovationsmuligheder for kommercielle og og boligejendomme, især inden for automatisering, energistyring styring og servicesystemer

For at forbedre beboeligheden og energieffektiviteten i store beboelsesejendomme, erhvervsejendomme og flerfamiliehuse har ABB Smart Buildings og Samsung C&T Corporation Engineering & Construction Group ('Samsung C&T') netop indgået en ny global aftale om at levere integreret, holistisk bygningsautomatisering, pålidelig energidistribution og energistyringsløsninger. Aftalen sker i forlængelse af en anden global aftale underskrevet med Samsung Electronics i april 2022 om at drive holistisk intelligent bygningsteknologi til boliger gennem integration af ABB-free@home® og Samsung SmartThings.

Partnerne ønsker med aftalen at integrere holistiske bygningsløsninger, såsom Samsung C&T's Homeniq smart home-platform, ABB-free@home®-systemet og ABB i-bus® KNX, hvilket kan udvide de potentielle hjemme- og bygningstjenester betydeligt under ét ejendomsadministrationsværktøj. Beboerne kan vælge mellem Homeniq-app’en, ABB-free@home®-app’en og ABB-vægpaneler, så de kan styre alle Samsung C&T's og ABB's smart home-enheder fra en enkelt brugergrænseflade. Partnerskabet imødekommer kundernes stigende efterspørgsel efter integrerede, brugervenlige og fleksible produkter og løsninger, der muliggør bedre energistyring, lavere energiomkostninger og forbedret livskvalitet.

Den nye mulighed for at styre og overvåge alle energinetsystemer i ejendomme forventes også at sænke tilslutningsafgifterne ved at reducere strøm peaks og fremskynde investeringsafkastet fra fotovoltaisk (PV) udstyr.

Lucy Han, leder af Global Product Group Building and Home Automation Solutions hos ABB Electrification, byder det nye partnerskab velkommen.

"Denne spændende nye aftale med Samsung C&T er endnu et vigtigt skridt i udvidelsen af vores brede portefølje af smart bygningsteknologi og -tjenester og afspejler vores løbende forpligtelse til at samarbejde med partnere om at løse globale udfordringer, siger Lucy Han og fortsætter:

"Vores engagement i at benytte åbne teknologier og industristandarder for interoperabilitet er kontinuerlig og med dagens annoncering udvider vi vores portefølje af løsninger til kommercielle og store boligbyggerier til ejendomsadministrationsniveauet."

Hyejung Helen Cho, leder af Life Solution Department hos Samsung C&T, tilføjer: "Byggefirmaer, ejendomsudviklere og operatører vil også kunne drage fordel af letheden ved et kombineret one-stop-shop-tilbud af Samsung C&T's enheder og ABB's Smart Home-kontrolenheder. Omfanget af Samsung C&T-platformen vil løbende give udviklere mulighed for at opgradere teknologiniveauet over tid."

Bygninger er ansvarlige for 40 procent1 af energiforbruget og for 30 procent2 af den globale udledning af drivhusgasser GHG), men hurtigt udviklende teknologier kan levere betydelige reduktioner af disse niveauer. Den nye aftale med Samsung C&T vil føre til yderligere kombinerede innovationsinitiativer, med fokus på et partnerskab om en nyligt forbedret platform til ejendomsadministration. Efter et indledende proof of concept, der blev udviklet tidligere på året i Korea, er man i øjeblikket ved at identificere yderligere fælles pilotprojekter i Europa, Asien og Mellemøsten.

1 (UNEP) https://www.euenergycentre.org/images/unep%20info%20sheet%20-%20ee%20buildings.pdf

https://www.eesi.org/topics/built-infrastructure/description

Om Samsung C&T:
Samsung C&T's Engineering & Construction Group har mere end 40 års erfaring inden for ingeniørarbejde og byggeri i hele verden. Gruppen fokuserer på følgende nøgleområder: erhvervs- og boligbyggeri, civil infrastruktur og anlægsbyggeri. Samsung C&T bevæger sig nu fremad for at opbygge en ny fremtid ud over blot byggevirksomhed ved at tilbyde forskellige teknologier og løsninger til en bæredygtig fremtid med en ny vision kaldet Creating Future Scape. Og nu fokuserer de på energiløsninger, smart city og platformstjenester som deres nye forretningsområde for at løse forskellige sociale problemer forårsaget af ændringer i samfund og miljø. Find ud af mere om Samsung C&T på https://news.samsungcnt.com

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er ledende aktør inden for elektrificering og automatisering, der muliggør en mere bæredygtig og ressourceeffektiv fremtid. Virksomhedens løsninger forbinder teknisk know-how og software for at optimere, hvordan ting fremstilles, flyttes, drives og betjenes. Med udgangspunkt i mere  delete Paragraph Heading List Quote end 130 års ekspertise er ABB's ~ 105.000 medarbejdere forpligtet til at drive innovationer, der fremskynder industriel transformation. www.abb.com/electrification

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp