ABB-Welcome viser, hvem der ringer på dørtelefonen

I andelsboligforeningen Glænøgård er 200 ældre dørtelefoner udskiftet med ABB-Welcome. Nu kan beboerne se på en videoskærm, hvem der ringer på, før de lukker op.

Dørstationens ramme er udført i robust, vejrbestandig og eksklusiv børstet aluminium og har en skjult låsemekanisme, der understøtter det stilrene udtryk og beskytter mod vandalisme.
Dørstationens ramme er udført i robust, vejrbestandig og eksklusiv børstet aluminium og har en skjult låsemekanisme, der understøtter det stilrene udtryk og beskytter mod vandalisme.
center

I andelsboligforeningen AB Glænøgård på Østerbro i København har de knap 200 boligejere fået installeret ABB-Welcome, som er et alsidigt dørtelefonsystem. ABB-Welcome giver krystalklar lyd, knivskarp video eller en kombination af begge. De nye ABB-Welcome dørtelefoner er installeret af Hoffmann Teknik i forbindelse med en renovering af den store andelsboligforening. Sektionsleder Lasse Højsland fortæller:

- Vi fik en henvendelse fra bestyrelsen, der havde hørt om ABB-Welcome med videobilleder og mulighed for teleslynge. Systemet tiltalte dem meget, da levende billeder ville give større tryghed i forhold til eksempelvis at lukke hjemmehjælpere ind, ligesom flere af de ældre beboere havde nedsat hørelse og efterspurgte teleslynge.

Hoffmann Teknik stillede forskellige modeller til rådighed i en prøveperiode, så beboerne kunne vælge netop den ABB-Welcome svartelefon, de ønskede. Svartelefonen har en 4,3" farveskærm og funktioner som fx opkald, dørlås og trappelys, der betjenes via 6 berøringsfølsomme touchknapper.

- Viceværten og jeg har stået til disposition og været i dialog med beboerne om behov og ønsker. Det har været en positiv oplevelse. Resultatet er, at vi har kunnet imødekomme rigtig mange individuelle ønsker, eksempelvis en særlig placering i entreen eller teleslynge.
Lasse Højsland glæder sig samtidig over, at ABB-Welcome er enkel at installere og hurtig at konfigurere:
- Programmeringen er nem og intuitiv, og så kan den klares af blot én medarbejder, hvor andre systemer kræver to mand op og ned ad trapper. Med ABB-Welcome har vi kunnet installere og færdiggøre en hel opgang om dagen, så beboerne er blevet ulejliget mindst muligt.

center

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp