ATEX-sikkerhedsafbrydere

Designet til potentielt eksplosive atmosfærer

ATEX-sikkerhedsafbrydere er designet til zone 22 og kan klare at blive udsat for ledende støv. Kapslingens maksimale temperatur er 70 ⁰C. Specifikationen af zone 22 er, at det ikke er sandsynligt, at der forekommer en eksplosiv atmosfære, og i så fald er det kun kortvarigt.
De frontbetjente ATEX-sikkerhedsafbrydere fås fra 16 til 125 A (IEC), med effektværdier fra 7,5 til 45 kW op til 690 V (AC-23A), i formstøbte aluminiumskapslinger. Der findes en 3-, 4- og 6-polet version.  

Pålidelig under ekstreme forhold
ATEX-sikkerhedsafbrydere er konstrueret til at kunne modstå slid under barske driftsforhold. De er fremstillet af UV-resistente materialer af høj kvalitet, og beskyttelsesklassen er IP65, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs anvendelse. De er desuden EMC-godkendte og kan bruges i miljøer med elektromagnetiske forstyrrelser.  

Sikkerhed og beskyttelse
Under konstruktionen af sikkerhedsafbryderne er der taget højde for sikkerhed og pålidelig drift i alle aspekter. Funktioner, såsom aflåsning af dæksel, gør vedligeholdelse og installation så sikkert som muligt.  

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp