EZLink - ABB’s nye PH-målesystem

Takket være ABBs EZLink-hurtigforbindelsesteknologi kan du få hurtig og nem adgang til et bredt område af sensordata, inklusiv diagnostik, uden den tid og besvær, der typisk er forbundet med idriftsættelse af sensorsystemer.

Kontinuerlig sensordiagnostik
Referenceelektrodeovervågning
ABB's Referenceelektrodeovervågning- teknologi (REM), bruger et dobbelt referencedesign til at give en tidlig varsling om forurening i elektrodens reference.

Diagnosticering af impedans
Vores impedansdiagnostik (patentsøgt) analyserer konstant modstanden og impedansen mellem referenceelektroden og måleelektroden, og giver dermed en alarm ved brudt glas.

Forbedret nøjagtighed i temperaturvarierende processer
Variation i medietemperatur er en af de mest almindelige årsager til pH-målefejl. ABB's elektroder er designet til optimal temperatur kompensation. Eftersom pH-elektrode, referenceelektrode og temperatursensor er bygget sammen ved elektrodespidsen. Dette giver den hurtigste temperaturrespons, da de tre elementer er i samme termisk miljø, det forbedrer nøjagtigheden, når der udføres kalibrering og forbedrer proceskontrol i applikationer med skiftende medietemperaturer.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp