Få fuld kontrol over industrielle applikationer med ABB’s tidsrelæer

De nye tidsrelæer i CT-C-serien er pladsbesparende og egner sig til industrielle applikationer.

CT-C-serien kombinerer lavere omkostninger med højere værdi og performance med sine  mange funktioner i en modulstørrelse på kun 17,5 mm, der sparer plads i ethvert kontrolskab. Serien består af 11 modeller, der omfatter både enkelt- og multifunktions typer, alle med et tidsområde fra 0,05 sekunder til 100 timer. CT-C-seriens brede spændingsområde gør det muligt at anvende dem på tværs af en lang række applikationer over hele verden.

Pladsbesparende
Med en bredde på kun 17,5 mm fylder CT-C-serien 22 % mindre end den gængse standardstørrelse af industrielle tidsrelæer. Det reducerede pladsbehov sparer plads i kontrolskabene. For mere fleksibilitet fås serien i såvel 1 c/o som 2 c/o output-versioner i den kompakte modulstørrelse.

Omkostningseffektiv løsning
CT-C-serien er et økonomisk løsning, der kombinerer lavere omkostninger med højere værdi og bedre performance. Den passer til industrielle applikationer, hvor der er behov for et tidsrelæ med en forbedret funktionalitet i de enkelte enheder.

Optimeret logistik
Ved at kombinere flere funktioner i hver enhed gør CT-C-serien det muligt at reducere lagerbeholdningen med op til 75 % sammenlignet med andre serier. Alle enheder i CT-C-serien giver mulighed for såvel et bredt spændingsområde som et bredt tidsindstillingsområde fra 0,05 sekunder til 100 timer. Dette reducerer behovet for varianter markant.

Applikationer

  • Tidsstyret opstart eller nedlukning af maskinanlæg, fx forsinket afbrydelse af transportbånd eller trinvis nedlukning af et anlæg.
  • Cyklisk tænd/sluk af maskiner, fx ugentlig opstart af en ventilator eller skylning af rør for at undgå tilstopninger.
  • Lysstyring, fx forsinket tænd/sluk af forskellige lampegrupper i produktionsanlæg, drivhuse osv.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp