ABB lancerer nye kompakte fordelingstavler

Efterhånden som efterspørgslen efter smarte og intelligente boligløsninger fortsætter med at stige, ser installatører løbende på, hvordan man kan reducere installationstiden og forbedre ydelsen.

For at imødekomme dette har ABB lanceret nogle nye kompakte fordelingstavler og vægmonterede skabe under navnet ComfortLine. Disse har blandt andet 50 pct. større flangestørrelse, som gør den elektriske installation hurtigere, mere fleksibel og effektiv.
De nye kompakte fordelingstavler og -skabe er designet til at opfylde de vigtigste krav til moderne energifordelingssystemer og intelligente løsninger til det smarte hjem.

Unik fleksibilitet
Det innovative Quick Mounting System (QMS) er et helt nyt modulopbygget system til installation af fordelingstavler og fås kun hos ABB. Med det nye system kan installationsområder hurtigt klikkes fast, sikres og fastgøres. Der findes typer for både modulære produkter og multimedie-produkter, hvilket giver mange løsningsmuligheder.

Optimal ledningsføring
For større fleksibilitet i ledningsføringen har ComfortLine en række alternativer til horisontale og vertikale ledningskanaler til kabel- og topindføringer sammen med sidejord. Andre vigtige fordele ved de nye kompakte ComfortLine-fordelinger omfatter 3-punktslåsning og den højeste beskyttelsesklasse IP44 for denne type tavler.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp