ABB-Welcome dørtelefoner i AstaHus viser, hvem der ringer på

ABB-Welcome dørtelefoner i AstaHus viser, hvem der ringer på

I det nyopførte AstaHus i Aalborg er 118 lejligheder udstyret med dørtelefonsystemet ABB-Welcome. En videoskærm i entreen viser et knivskarpt billede af, hvem der ringer på.

AstaHus ligger i Aalborgs attraktive bydel Vestbyen mellem midtbyens pulserende handelscentrum og den populære havnefront. Ejendommen er på 11.000 kvm og rummer 118 lejligheder, fordelt på en karrébygning og to punkthuse med i alt seks opgange.

Ved indgangsdørene og ved lejlighederne er valget faldet på ABB-Welcome dørtelefonsystem, som er nemt at installere. Man trækker blot et buskabel og slutter svartelefonerne til i hver lejlighed. Den primære intelligens sidder nede på gadeniveau i dørstationen, der er let at komme til. Det er intuitivt og kræver ingen programmering.

ABB-Welcome installation ved indgangsdørene i Astahus.
ABB-Welcome installation ved indgangsdørene i Astahus.
center

Beboerne kan se de besøgende på en lille skærm på svartelefonen i lejligheden. Under kameraet på dørstationen sidder et audiomodul med mikrofon og højttaler, og det er automatisk koblet til nøglesystemerne i lejligheden, som åbner indgangsdøren. Systemet arkiverer billeder til beboeren, og disse billeder kan samtidig anvendes til øget sikkerhed og kontrol med færden i bygningen

Med ABB-Welcome kan man se, hvem der ringer på.
Med ABB-Welcome kan man se, hvem der ringer på.
center

Beboerne kan sætte systemet på lydløs, hvis de ikke vil forstyrres, ligesom ABB-Welcome kan tage billeder af dem, der ringer på. Blot for en sikkerheds skyld.

Bygget med omtanke

AstaHus er bygget ved Aalborgs gamle Tobaksområde, som har været i familien Obels ejerskab siden 1898.

AstaHus er opkaldt efter Asta Obel, som i 1956 oprettede Det Obelske Familiefond på grundlag af C.W. Obels tobaksfabrik her på Badehusvej, fortæller Michael W. Henriksen, der er afdelingschef i C.W. Obel Ejendomme.

C.W. Obel Ejendomme administrerer og drifter ca. 290.000 kvm. i hovedstadsområdet og ca. 90.000 kvm i Aalborg. Selskabet er ejet af Det Obelske Familiefond.

AstaHus er bygget med omtanke, så husene kan stå for fremtiden. Lejlighederne er lyse, har store vinduespartier, og hovedparten har enten altan eller terrasse. Vi har lagt stor vægt på god kvalitet og et tidløst, skandinavisk udtryk, så de er rare at være i, forklarer Michael W. Henriksen.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp