Partnerskab for en bæredygtig fremtid: ABB deltager i Royal Digital Business Conference for Green Transitiongrøn omstilling

ABB Motion præsenterede sine banebrydende løsninger på den virtuelle konference for grøn omstilling, som blev indviet af Kronprins Frederik og Udenrigsminister Jeppe Kofod.

I den første uge af november tilsluttede ABB sig danske og hollandske erhvervsledere til konferencen ”Royal Digital Business Conference” for at præsentere udfordringer og løsninger inden for grøn energi. På den virtuelle konference præsenterede nogle af de mest innovative og succesrige virksomheder i Danmark deres miljøvenlige løsninger til at reducere den globale udledning af CO2.

På den virtuelle udstilling præsenterede ABB blandt andet ”ABB Ability ™ Digital Powertrain”, som udgør kernen i ABB Motions digitale tilbud. Overvågningsløsningerne fra ABB Ability ™ Digital Powertrain anvendes bl.a. til overvågning af applikationer til køling, opvarmning, vand og andre bygningsrelaterede applikationer. Vi fremhævede endvidere ABB's kontrolløsninger og digitale tjenester, der tilbyder vores kunder energieffektivitet, kapitalomkostningsoptimering og systempålidelighed i fjernvarmesegmentet.

Deltagerne i arrangementet holdt oplæg med fokus på, hvordan Holland og Danmark kan arbejde sammen, for at opnå deres ambitiøse klimamål gennem den grønne transformation af deres samfund. Frank Grundholm, Vicepræsident for globalt salg af HVAC i ABB Motion, deltog i rundbordsdiskussionen om ”Decarbonizing the Built Environment.” Det drejede sig om udfordringerne ved at omdanne mere end 7 millioner boliger og 1 million ikke-beboelsesbygninger til vel isolerede ejendomme, der opvarmes med genanvendelig varme, inden 2050. Deltagerne identificerede ydermere behovet for skalerbare energirenoveringsmodeller udviklet i tæt samarbejde mellem industri, regering og boligselskaber.

Marcel Zevenbergen, Business Development Manager hos ABB Motion i Holland, deltog i et oplæg om temaet "Greening the Gas - Biogas, Hydrogen and Beyond." Den åbne diskussion var fokuseret på et par emner: Udfordringer med at opskalere produktion og forbrug af biogas og brint samt specifikke muligheder for samarbejde mellem hollandske og danske virksomheder.

Staf Seurinck, Local Business Area Manager for ABB Motion, deltog i diskussionen om "Electricity – Wind Power and Sector Integration." Deltagerne i denne rundbordsdiskussion erkendte behovet for en fælles strategi for udvidelse af vedvarende energi, udvikling af den rigtige infrastruktur og forbedrede partnerskaber til støtte for innovation.

Integrering af bæredygtige teknologier er kernen i ABB's formål, og dets bidrag til klimamålene bliver kun styrket hvert år der går. Flere af ABB's , energibesparende innovationer, herunder ABB Ability ™ Digital Powertrain og kontrolløsninger til bygninger, er et bevis på virksomhedens beslutsomhed at gøre verden til et grønnere sted.

Oplysninger om begivenheden: https://nederlandene.um.dk/da/eksportraadet/royal-digital-trade-promotion/ 

Link til den digitale udstilling: www.royaldigitalbusinessconference2020.dk

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp