Spar tid og bekymringer med ABB’s nye lampeudtag

Spar tid og bekymringer med ABB’s nye lampeudtag

Det passer til de fleste forfradåser og er både hurtigt og let at montere.

Finder du det nogle gange svært at finde ud af hvilke lampeudtag og forfradåser, der passer sammen? Vi er selv elinstallatører, så vi kender de udfordringer, der kan dukke op. Med vores nye lampeudtag slipper du for den bekymring, da det passer til både PL-dåser og Europa-dåser, som f.eks. vores egen Hafobox-serie.

En klar fordel ved lampeudtag i forfradåser er, at det er nemt at montere i gipslofter efter, loftet er sat op. Det gør det nemt at montere dåse og udtag lige præcis der, hvor du gerne vil have det. At lampeudtaget også passer i traditionelle loftdåser gør, at det er velegnet til såvel renoveringsprojekter som nybyggeri. Og så er det hurtigt at montere.

”Da vi for nylig renoverede 17 lejligheder, testede vi ABB’s Hafobox og nye lampeudtag, og det sparede os mindst 10 minutter per dåse, hvilket hurtigt bliver en besparelse på 2-3 timer per lejlighed,” fortæller Aut. El-installatør Lasse Stockmal fra Nordisk Elteknik.
Med en diameter på 97 mm er det let at skjule,  hvis pudset har fået et par hakker og skrammer.
Med en diameter på 97 mm er det let at skjule, hvis pudset har fået et par hakker og skrammer.
center

Passer til bredt udvalg

Lampeudtaget er designet specifikt for det danske marked, og vi har benyttet lejligheden til at kæle for detaljerne og tilføje nye features. Alt sammen for at lette dit arbejde og reducere dit tidsforbrug – ligesom brugeren vil opleve et funktionelt og designmæssigt løft.

Fordele ved designet:

  • Større diameter og højde sikrer smuk montage Lampeudtaget er 97 mm i diameter og dækker dermed lidt mere af omgivelserne. Det kan være praktisk, hvis pudset har fået et par hakker og skrammer. Og med en højde på 12 mm giver det et pænt og smukt design på loftet.
  • Stærk løsning Udtaget er testet og godkendt med en 5 kg belastning.
  • Passer til syv forfradåser Udtaget er godkendt til brug sammen med syv af de mest gængse forfradåser på det danske marked. Hvis du scanner QR-koden på indpakningen, er det let at se hvilke forfradåser, du skal vælge til opgaven.
  • Fortrådning i skrueterminaler Skrueterminalerne er vinklet for at give dig maksimal arbejdsplads og tilgængelighed - både på for- og bagside. Desuden er terminalerne dimensioneret, så flere kabler problemfrit kan passes ind.
  • Aflastning af lampeledning Små modhager hjælper med at fiksere lampeledningen under fastspændingen, der kan foretages med én hånd, mens den anden holder lampeudtaget i position.
  • Fastgørelse af udtaget Fastgørelsen foretages med to skruer, og skruehullerne er udformet, så de passer perfekt til de eksisterende dåser eller til en ny forfradåse. Alle skruer er Torx 10, så du behøver kun at have én skruetrækker med op på stigen.
  • Montage fra siden eller i midten Lampeudtagets dæksel har et hul i midten og to indgangshuller i siderne. Hvis du kun benytter indgangshullerne i siden, kan du isætte den medfølgende prop, så den skjuler centerhullet.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp