Udvikling af CO2-neutrale bygninger fremskyndes gennem nyt samarbejde mellem ABB og Caverion

Udvikling af CO2-neutrale bygninger fremskyndes gennem nyt samarbejde mellem ABB og Caverion

• Ny aftale skal fremskynde udviklingen af energieffektive, bæredygtige bygninger

• Fælles mål om at reducere kulstofemissioner fra bygninger gennem integrerede, intelligente løsninger

• Supplerende tilbud fra ABB og Caverion vil være fordelagtige for kundernes CO2-neutrale projekter

ABB og Caverion, en nord- og centraleuropæisk ekspert i intelligente og bæredygtige byggemiljøer, har i dag offentliggjort en aftale, der vil styrke deres samarbejde om at fremme energieffektivitet og bæredygtighed. Det fælles mål med samarbejdet er at imødekomme udfordringerne i forbindelse med CO2-reduktion på udvalgte markeder ved at levere avancerede, fælles tilbud i overensstemmelse med kundernes nye behov, der reducerer CO2-udledningen hurtigere og mere effektivt.

ABB leverer teknologiløsninger, herunder Mission to Zero™, en plan udviklet for at kunderne kan nå kulstofneutrale ambitioner ved hjælp af energistyringsløsninger i forbindelse med elektrificering, distribuerede energiressourceteknologier og integration af vedvarende energikilder. Kombinationen af ABB's og Caverions bæredygtige løsninger, integrationsmuligheder og ekspertise vil ikke blot fremskynde udviklingen af CO2-neutrale bygninger og kundernes Mission to Zero-projekter, men også øge beboernes velvære og komfort.

Aftalen med Caverion viser ABB's fortsatte engagement i at skabe et CO2-neutralt samfund gennem samarbejde. Vores fælles kompetencer vil gøre det muligt for kunder i Norden og andre steder at drage endnu hurtigere fordel af det nyeste inden for innovativ smart building-teknologi i overensstemmelse med deres individuelle bæredygtighedskrav, siger Uwe Laudenklos, Marketing & Sales Leader for Europa, Canada og det frankofone Afrika (ECAF), ABB Electrification's Smart Buildings division.
Hos Caverion ønsker vi at skabe et bæredygtigt aftryk for alle kunder med de løsninger, vi designer og leverer. Vi er glade for at udvide samarbejdet med ABB, da vi deler fælles mål mod et bæredygtigt, CO2-neutralt samfund. Sammen vil vi give vores kunder state-of-the-art-løsninger til energieffektive og bæredygtige bygninger, siger Kari Sundbäck, Head of Services, Solutions, Digital and Sustainability i Caverion Group. 

Samarbejdet vil fokusere på projekter i Finland, de baltiske lande, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Østrig - hvilket udvider ABB's og Caverion‘s tilbud i disse lande til både nye og eksisterende bygninger.

Om ABB Electrification
ABB Electrification er globalt førende inden for elektriske produkter og løsninger. Hele vejen fra kilden og frem til stikkontakten elektrificerer vi verden på en sikker, smart og bæredygtig måde. Verdens efterspørgsel efter elektricitet vokser. Derfor samarbejder vores mere end 50.000 medarbejdere i 100 lande med kunder og partnere om at ændre den måde, hvorpå mennesker lever, arbejder og bruger elektriske produkter. Vi udvikler innovative produkter, løsninger og digitale teknologier, der muliggør energieffektivitet og et lavemissionssamfund på tværs af alle sektorer. Med en kombination af globale kompetencer og lokal ekspertise understøtter vi de globale tendenser, leverer kvalitet til kunderne og skaber en bæredygtig fremtid for samfundet. Læs mere på go.abb/electrification

Om Caverion
Vores liv er formet af de omgivelser, vi bygger omkring os. Ved at gøre de byggede miljøer smarte og bæredygtige giver Caverion mulighed for at forbedre præstationsevnen og menneskers velvære. Kunderne kan stole på vores ekspertvejledning i hele livscyklussen for deres bygninger, infrastruktur eller industrielle anlæg og processer: fra design & build til projekter, teknisk og industriel vedligeholdelse, facility management samt rådgivningstjenester. Vores kunder får støtte fra over 14.000 fagfolk i 10 lande i Nord- og Centraleuropa. Vores omsætning i 2021 var på ca. 2,1 mia. euro. Caverions aktier er noteret på Nasdaq Helsinki. Caverion - Building Performance www.caverion.com

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp