Designet til en god velkomst

Designet til en god velkomst

Efter et vellykket referenceprojekt har Fugmann nu solgt ABB-Welcome-dørtelefoner til langt over 1.000 lejligheder – systemet blev valgt på grund af godt design til en konkurrencedygtig pris.

Elinstallationsvirksomheden Fugmann i Valby har på kort tid gjort rigtig gode erfaringer med ABB’s dørtelefonsystem, kaldet ABB-Welcome. På kundesiden har bygherrer og rådgivere været begejstrede for designet, og medarbejderne har været glade for den nemme installation og konfiguration.

Det har betydet, at Fugmann efter et opstartsprojekt i Jacobsens Have med 114 boliger har solgt flere end 1.000 dørtelefoner til entrepriser i Teglholmen, Øresund Strandpark og Pærelunden i Roskilde.
- I Jacobsens Have blev kunden præsenteret for forskellige leverandører, men valget faldt på ABB-Welcome. Efterfølgende har samtlige kunder valgt systemet på grund af designet, hvor ABB virkelig har skabt noget, der går rent ind hos rådgiverne, fortæller teknisk direktør Klaus Therkildsen fra Fugmann.

- Selvom markedet er hårdt presset, og prisen er meget afgørende i udbud, rådgiver vi altid kunderne til at vælge eller fravælge ud fra kvalitet. Og her leverer ABB en rigtig god kvalitet med ABB-Welcome-dørtelefonsystemet, understreger Klaus Therkildsen.

Her fremhæver Klaus Therkildsen blandt andet, at alle plastikmaterialer fra ABB er UV-bestandige, hvilket sikrer, at de hvide dørtelefoner ikke gulner med tiden.

Dørtelefon i Jacobsens Have i Valby.
Dørtelefon i Jacobsens Have i Valby.
center

Nem montering
Tidligere har Fugmann benyttet tre forskellige fabrikater inden for dørtelefoner, men har nu valgt primært at fokusere på ABB-Welcome. Både på grund af faktorer som design, kvalitet og support, men også for at optimere internt i virksomheden.
- Vi har tidligere haft problemer med manglende support og er blevet ladt lidt i stikken, men ABB har været super behjælpelige. Derudover er både akkordfolkene og servicefolkene glade for, at vi har valgt at ensrette, forklarer Klaus Therkildsen.

- Vores elektrikere har taget rigtig godt imod systemet, fordi det er så nemt at installere. Især det, at systemet opbygges af en 2-leder busforbindelse, kan de rigtig godt lide, tilføjer Clemens Slott, der er projektleder hos Fugmann.

God integration
Ifølge Fugmann efterspørger flere og flere kunder integration imellem forskellige produkter. I et af projekterne var der krav om adgangskontrol med brikker, og det er blevet løst ved at bygge SALTO-teknologi ind i dørtelefonanlægget. På den måde er der nu online adgang ved fordørene og offline ved lejlighederne med brikker, og det hele kan styres fra ejendomskontoret.

At SALTO er blevet indbygget i ABB-Welcome gør, at beboerne rent visuelt får det indtryk, at der kun sidder ét system ved døren.
Derudover har ABB-Welcome også en lang række andre muligheder for integration, som Fugmann ser potentielle mersalgsmuligheder i.
- Det er en spændende mulighed, at ABB-Welcome kan integreres med smartphones, så beboerne kan kommunikere i lyd og billede med dem, der ringer på døren. Også selvom de ikke er hjemme. Eller at der er teleslynge i, så de kan kobles op med høreapparat, fortæller Klaus Therkildsen.
Elinstallationsvirksomheden Fugmann har eksisteret i over 50 år og har 110 medarbejdere, der udfører el-entrepriser og serviceopgaver i primært Hovedstadsområdet.

Links

Contact us

Downloads

Share this article

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp