ABB Electrificare oferă soluții digitale gratuite pe tot parcursul anului 2020

Pentru a veni in sprijinul operațiunilor în locații critice din domeniile sănătatății, utilităților, clădirilor industriale și comerciale, liderul de tehnologie ABB va pune la dispoziția acestora, gratuit, soluții software pe tot parcursul anului 2020

Având în vedere impactul pe care pandemia cu coronavirus îl are asupra majorității sectoarelor de business și asupra economiilor din întreaga lume, ABB Electrificare a anunțat că va lua măsuri pentru veni în sprijinul clienților săi în această perioadă dificilă.

Începând cu data de 27 martie și până la sfârșitul anului calendaristic, ABB Electrificare va renunța la taxa de 12 luni pentru toate abonamentele noi pentru software-ul său iUPSGuard utilizat în spitale și pentru toate abonamentele noi sau reînnoite pentru Software-ul ABB Ability™ Software-as-a- Service (SaaS).

De la diagnosticare si monitorizare de la distanță pentru surse de alimentare neîntreruptibile (UPS) pentru aplicații critice de asistență medicală și până la soluții de managementul energiei clădirilor, instalatii utilitare, comerciale și industriale, ABB Electrificare asigură instrumentele necesare nevoilor critice de infrastructură.

Tarak Mehta, președintele ABB Electrificare, explică: „Suntem constienti de provocările cu care se confruntă clienții noștri în acest moment și ne-am angajat să îi ajutăm să obțină  stabilitate operațională și economii mai mari.

„Importanța activității pe care o desfășoară în diverse sectoare nu poate fi subestimată și am dorit să oferim cât mai multe facilități pentru ca aceștia să beneficieze de soluțiile noastre, renunțând la toate abonamentele timp de 12 luni.”

La ora actuală, distribuția energiei electrice în siguranță este deosebit de critică în special pentru spitale și pentru  unitățile de asistență medicală:

  • Cu soluția iUPSGuard de la ABB, spitalele și instalațiile medicale pot beneficia de monitorizare și diagnosticare de la distanță a oricărui UPS de proveniență ABB sau dintr-o terță parte, asigurându-se în acest mod că  energia electrica esențială este menținută.

Între timp, ABB oferă o serie de soluții fără costuri de la ABB Ability Marketplace™, care sunt concepute pentru a îmbunătăți de la distanță eficiența operațională și securitatea pentru business-uri. Aceste soluții sprijină unitățile în eforturile lor actuale de a menține operațiunile critice, reducând în același timp forța de muncă la fața locului.

Soluțiile software de gestionarea energiei și a activelor disponibile în ABB Ability Marketplace™.  și pe care ABB le oferă fără costuri includ:

  • Sistemul de Control al Distribuției Energiei Electrice ABB Ability™. (EDCS), o platformă digitală de gestionare a energiei care poate ajuta întreprinderile să economisească până la 30% din costurile lor operaționale
  • ABB AbilityTM Backup Management pentru Sisteme Electrice - DataCare, care permite distribuirea facilă a informațiilor tehnice cu privire la releele de protecție și control. Acest lucru   maximizează eficiența operațională, permițând astfel unei unități să planifice actualizările pentru a coincide cu testarea / întreținerea planificată.

În plus, ABB va renunța la taxe pentru trei noi soluții ABB pentru automatizarea clădirilor comerciale (accesibile prin myBuildingsPortal) care îmbunătățesc securitatea prin gestionarea de la distanță:

  • Serviciul Care Service pentru cladiri și DALI Manager. Acest serviciu constă în faptul că, clienții au acces complet la IoT Dashboard Server, care oferă o imagine de ansamblu și control asupra clădirii lor.  Între timp, DALI Manager permite controlul complet al sistemelor de iluminare de urgență DALI prin intermediul serverului IoT
  • Stocare si Streaming Video pentru portofoliul SmartIP VideoControl, ceea ce înseamnă că operatorii clădirii pot viziona de la distanță fluxuri video de pe camerele de securitate ABB CCTV. Fluxul este de asemenea stocat online și poate fi urmărit din nou mai târziu.
  • Remote Lock Release pentru portofoliul SmartIP AccessControl, care le permite operatorilor de clădiri să deschidă de la distanță o ușă blocată electronic, eliminând astfel necesitatea acestora de a merge la fața locului pentru a preda o cheie în cazul în care este nevoie de acces de urgență.

Oricare client care doreste să profite de soluțiile software gratuite, trebuie să îl contacteze pe reprezentantul local de vânzări de la ABB Electrificare.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este un lider în domeniul tehnologiei care conduce transformarea digitală a industriilor. Având o istorie de inovație de peste 130 de ani, ABB își desfășoară activitatea prin patru business-uri globale orientate către client: Electrificare, Automatizare Industrială, Acționări Electrice, Robotică și Automatizări, susținute de platforma digitală ABB Ability™. Activitatea ABB în domeniul Rețelelor Energetice (Power Grids) va fi cesionată către Hitachi în 2020. ABB operează în peste 100 de țări având aproximativ 144.000 de angajați. www.abb.com

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Natalie Hodges - Media Relations Manager Electrification

business Phone: +41 (0)43 317 54 04

E-mail: natalie.hodges@ch.abb.com

ABB Ltd

Affolternstrasse 44

8050 Zurich Switzerland

Links

Contact us

Downloads

Share this article

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp