Χορηγίες εκπαιδευτικής κοινότητας 2019

Χορηγίες εκπαιδευτικής κοινότητας 2019

Γνωρίστε τους φοιτητικούς οργανισμούς και τις ερευνητικές ομάδες, τις οποίες πρόκειται να στηρίξει η ΑΒΒ Ελλάδος το 2019

Προμηθέας

center

Ερευνητική ομάδα της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που στελεχώνεται κυρίως από προπτυχιακούς φοιτητές καθώς και υποψήφιους διδάκτορες της Σχολής. Η ομάδα έχει κατασκευάσει εξολοκλήρου το όχημα "Πυρφόρος ΙΙ", που μπορεί ενδεικτικά να καλύψει την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη με κόστος μικρότερο των 0.2€.

Aristurtle (Aristotle University Racing Team Electric): 

center

Η ερευνητική φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε με στόχο τον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών μονοθέσιων αυτοκινήτων. Φέτος, θα προχωρήσει στην κατασκευή του 4ου μονοθέσιου και θα συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς της Formula Student.

TUCer

center

H ομάδα TUCer (Technical University of Crete eco racing) του Πολυτεχνείου Κρήτης δημιουργήθηκε το 2007 και σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρικά οχήματα χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών ρύπων, που χρησιμοποιούν ως καύσιμο υδρογόνο..

OCEANOS

center

Ερευνητική ομάδα φοιτητών της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που σχεδιάζει και κατασκευάζει ενεργειακά αποδοτικά σκαφη και συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό Hydrocontest.

TEIWM Racing

center

Ιδρύθηκε το 2014 στο Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη, από ένα σύνολο φοιτητών, με σκοπό την δημιουργία ενός πρότυπου μονοθέσιου τύπου Formula Student. Φέτος η TEIWM Racing θα προχωρήσει στην κατασκευή του «Ικαρος» που θα αποτελέσει το νέο της μονοθέσιο.

REM

center

Είναι η επίσημη αγωνιστική ομάδα του TEI Kεντρικής Μακεδονίας με έδρα τις Σέρρες, που πρόκειται να κατασκευάσει την πρώτη ηλεκτρική αγωνιστική μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα και να συμμετάσχει με αυτήν στον παγκόσμιο διαγωνισμό MotoStudent.

Democritus Racing Team - DRT

center

Η Democritus Racing Team, που ιδρύθηκε το έτος 2015 στην Ξάνθη, αποτελεί την αγωνιστική ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και αντιπρόσωπο στους φοιτητικούς αγώνες της διεθνούς διοργάνωσης μηχανοκίνητου αθλητισμού FSAE (Formula Society of Automotive Engineers) και Formula Student. Στόχος της ομάδας, η ολοκλήρωση διαγωνισμάτων βασιζόμενων στη διαδικασία σχεδίασης και κατασκευής ενός μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

ΣΦΗΜΜΥ

center

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) είναι το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο της χώρας, το οποίο διεξάγεται από το 2007 σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Φέτος, η εταιρεία μας θα είναι χορηγός στο ΣΦΗΜΜΥ 11, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 19-20-21 Απριλίου. 

BEST Athens

center

Ο τοπικός οργανισμός του BEST στην Αθήνα ιδρύθηκε το 1997 και κάθε χρόνο πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις, όπως τον Τοπικό Διαγωνισμό Μηχανικής EBEC Athens, ακαδημαϊκά σεμινάρια, ημερίδες, κλπ.

BEST Patras

center

Ο τοπικός οργανισμός του BEST στην Πάτρα ιδρύθηκε το 1990 και ήταν ο πρώτος ελληνικός τοπικός οργανισμός του BEST. Η εταιρεία μας φέτος θα στηρίξει τις ακόλουθες δράσεις: 

  • EBEC Patras - Τοπικός Διαγωνισμός Μηχανικής: 21-22 Μαρτίου
  • EBEC Greece - Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μηχανικής: 17-20 Μαΐου

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp