Η ΑΒΒ συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο Energy Efficiency

Με τη συμμετοχή προβεβλημένων εταιρειών και ειδικών στο χώρο της ενεργειακής διαχείρισης, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία το 7ο Energy Efficiency Conference την Τετάρτη 22 Μαϊου 2019, στο Gazarte.

Το Energy Efficiency Conference διοργανώθηκε για 7η χρονιά από το Plant της Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη των πιο αποτελεσματικών μεθόδων που εφαρμόστηκαν από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας και μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων, για να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες.

Το συνέδριο συγκέντρωσε -μεταξύ άλλων- πάνω από 180 στελέχη της βιομηχανίας και μεγάλων επιχειρήσεων, ειδικούς, εμπειρογνώμονες, διευθυντές παραγωγής και τεχνικούς διευθυντές, μηχανικούς, συμβούλους, στελέχη διεύθυνσης περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης, επιχειρηματίες, εκπροσώπους από τον κλάδο της βιομηχανίας και των κτιρίων με υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις. Μέσα από στοχευμένα εταιρικά case studies του βιομηχανικού κλάδου και μεγάλων κτηριακών εγκαταστάσεων, αναδείχθηκαν η αύξηση της ενεργητικής αποδοτικότητας, ο περιορισμός της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας καθώς και η μείωση του κόστους παραγωγής και λειτουργίας.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν επιστημονικές εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, με στοχευμένη ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

Η ΑΒΒ ΑΕ, με κύριο ομιλητή τον κο. Κυριάκο Ρωτίδη, Διευθυντή του Τομέα Ρομποτικής και Συστημάτων Κίνησης, παρουσίασε στην ενότητα «Αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών για ολοκληρωμένη ενεργειακή διαχείριση» λύσεις της ΑΒΒ με τον τίτλο «Η πρόκληση της ενεργειακής απόδοσης. Ενεργειακή εξοικονόμηση ως και 40% με τις έξυπνες λύσεις των συστημάτων κίνησης της ΑΒΒ».

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Σχετικά με την ΑΒΒ

Η ABB αποτελεί πρωτοπόρο τεχνολογικό ηγέτη που προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις στην ψηφιακή βιομηχανία. Συνεχίζοντας μια ιστορία με περισσότερα από 130 χρόνια καινοτομίας, η ΑΒΒ σήμερα διαμορφώνει το μέλλον της βιομηχανικής ψηφιακής τεχνολογίας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ABB Ability™ που διαθέτει, στους ακόλουθους τέσσερις πελατοκεντρικούς παγκόσμιους τομείς: Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής & Εγκαταστάσεων, Βιομηχανικού Αυτοματισμού, Συστημάτων Κίνησης και Ρομποτικής. Ο τομέας των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΑΒΒ πρόκειται να εκχωρηθεί στην εταιρεία Hitachi το 2020. Η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, με περίπου 147.000 εργαζόμενους.Η ΑΒΒ στην Ελλάδα καλύπτει και την εμπορία Συστημάτων Κλιματισμού, εκπροσωπώντας τη Hitachi και άλλους διεθνείς οίκους.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp