Η ABB εγκαινιάζει το ABB Ability, το κορυφαίο σύνολο ψηφιακών λύσεων

Ξεκίνησε η επίσημη διάθεση του ABB Ability, του καινοτόμου συστήματος συνδιασμού ψηφιακών λύσεων για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας.

Με τη διάθεση περισσότερων από 180 λύσεων και υπηρεσιών και με την εγκαινίαση ενός κορυφαίου πακέτου ψηφιακών λύσεων, του ABB AbilityTM , η ΑΒΒ προσδίδει αξία στη σχέση με τους πελάτες της στο πλαίσιο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Συνδυάζοντας την εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία της με τη δικτυακή συνδεσιμότητα και την τελευταία λέξη στις ψηφιακές τεχνολογίες και καινοτομίες, η ΑΒΒ δημιουργεί ισχυρές λύσεις και υπηρεσίες που επιλύουν πραγματικά προβλήματα των επιχειρήσεων και δημιουργούν σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Με το ABB AbilityTM , η ΑΒΒ βοηθά τους πελάτες της στους κλάδους των εταιρειών κοινής ωφέλειας, της βιομηχανίας, των μεταφορών και των υποδομών να αναπτύξουν νέες παραγωγικές διαδικασίες και να αναβαθμίσουν τις ήδη υπάρχουσες, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες, βελτιστοποιώντας τον σχεδιασμό και τον συνεχή έλεγχο των λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο. Τα αποτελέσματα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν από τα συστήματα ελέγχου, με σκοπό τη βελτίωση των βασικών δεικτών, όπως ο χρόνος συνεχούς λειτουργίας του εργοστασίου, η ταχύτητα παραγωγής και η απόδοση.

Η σειρά αυτών των ψηφιακών λύσεων βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία της ΑΒΒ και στην ηγετική θέση που κατέχει η εταιρεία στον τομέα αυτό για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Το ABB AbilityTM βοηθά τους πελάτες της ΑΒΒ να προβούν σε καινοτομίες και να αντιμετωπίσουν με αξιώσεις τον ανταγωνισμό στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά των ψηφιακών τεχνολογιών για τη βιομηχανία.

«Ως πρωτοπόρος τεχνολογικός ηγέτης στις ψηφιακές λύσεις, με μια εγκατεστημένη βάση περισσότερων από 70 εκατ. συνδεδεμένων συσκευών και 70.000 συστημάτων ελέγχου, η ΑΒΒ είναι σαφώς σε θέση να υποστηρίξει την ψηφιακή "μεταμόρφωση" των πελατών της», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ulrich Spiesshofer. «Με το ABB Ability, συνδυάζουμε το σύνολο των προσφερόμενων ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών μας. Δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τον πελάτη, εναρμονίζοντας την τεράστια εμπειρία της ΑΒΒ, με την προηγμένη συνδεσιμότητα και την τελευταία λέξη στις ψηφιακές τεχνολογίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας μπορούν να επιτύχουν πρωτοφανείς βελτιώσεις στη λειτουργική απόδοση και την παραγωγικότητά τους ».

Το ΑΒΒ Ability περιλαμβάνει λύσεις ελέγχου και διαχείρισης απόδοσης για το σύνολο των βιομηχανικών δραστηριοτήτων, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για ρομπότ, κινητήρες και μηχανές παραγωγής, λύσεις ελέγχου για κτίρια, δίκτυα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και υπεράκτια συστήματα διασύνδεσης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Μερικές από τις πιο εξειδικευμένες προσφερόμενες λύσεις αφορούν -μεταξύ πολλών άλλων- στη διαχείριση ενέργειας των Data Centers και στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης του στόλου στον κλάδο της ναυσιπλοΐας.

Παγκοσμίου κλάσης εταιρείες χρησιμοποιούν ήδη ψηφιακές λύσεις, που εντάσσονται στο ABB AbilityTM, όπως -μεταξύ άλλων- οι εταιρείες Shell Oil, CenterPoint Energy, Con Edison, BASF, Royal Caribbean, Cargill, Volvo, BMW και πολλές άλλες.
Οι ψηφιακές λύσεις και υπηρεσίες επόμενης γενιάς του ABB Ability έχουν αναπτυχθεί και βασίζονται στην κορυφαία cloud πλατφόρμα Microsoft Azure, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Η ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) αποτελεί πρωτοπόρο τεχνολογικό ηγέτη στους τομείς ηλεκτρολογικού εξοπλισμού διανομής και εγκαταστάσεων, ρομποτικής και συστημάτων κίνησης, βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, υποστηρίζοντας παγκοσμίως πελάτες σε επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, βιομηχανίες και στους κλάδους μεταφορών και υποδομών. Συνεχίζοντας μια ιστορία 125 χρόνων καινοτομίας, η ΑΒΒ σήμερα διαμορφώνει το μέλλον της βιομηχανικής ψηφιακής τεχνολογίας και καθοδηγεί την Ενεργειακή και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση. Η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, με περίπου 132.000 εργαζόμενους.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp