Η ΑΒΒ συμμετείχε ως μεγαλός χορηγός στο συνέδριο Energy Efficiency Conference 2017

Το Energy Efficiency Conference διοργανώθηκε για 5η χρονιά από το Plant της Boussias Communications με στόχο την ανάδειξη των πιο αποτελεσματικών μεθόδων που εφαρμόστηκαν από κορυφαίες εταιρίες για να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση, σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες (παραγωγή, κτήρια, εσωτερικές λειτουργίες, υπηρεσίες).

Mε τη συμμετοχή προβεβλημένων εταιρειών και ειδικών στον χώρο της ενεργειακής διαχείρισης, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία το 5ο Energy Efficiency Conference , στην Αθήνα στις 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Το συνέδριο συγκέντρωσε, μεταξύ άλλων, ειδικούς, εμπειρογνώμονες, διευθυντές παραγωγής και τεχνικούς διευθυντές, μηχανικούς, συμβούλους, στελέχη διεύθυνσης περιβάλλοντος & αειφόρου ανάπτυξης, επιχειρηματίες, εκπροσώπους από τον κλάδο της βιομηχανίας, και των κτιρίων με υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν υψηλού επιπέδου επιστημονικές εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές με στοχευμένη ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

Η ΑΒΒ ΑΕ, με κύριο ομιλητή τον κο. Πάρι Παπαγεωργίου, Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, Διευθυντή του Τμήματος Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενεργείας της ΑΒΒ, παρουσίασε στην ενότητα του Κτιριακού Αυτοματισμού λύσεις της ΑΒΒ με τον τίτλο «Κτιριακός αυτοματισμός & ενεργειακή αναβάθμιση με τεχνολογίες της ABB» και στην ενότητα της Βιομηχανίας «Η Διαχείριση Ενέργειας ως Πρακτική. Από την αναγνώριση στην υλοποίηση».

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp