Χορηγός του συνεδρίου Game Changer in Digital Growth η ΑΒΒ Ελλάδος

Tο 1ο συνέδριο Game Changer in Digital Growth διοργανώθηκε από την 24MEDIA, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας «Συμεών Γ. Τσομώκος»,στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν να εξετάσει όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ψηφιακή αναμόρφωση εταιρειών, κοινωνιών, ακόμα και χωρών, μέσα στο πλαίσιο της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης, όπου η χρήση των συνεχώς εξελισσόμενων νέων τεχνολογιών προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης.

Είκοσι τέσσερις ιδιαίτερα σημαντικοί και καταξιωμένοι στον χώρο τους ομιλητές αναφέρθηκαν διεξοδικά στις τελευταίες εξελίξεις για την ψηφιακή ανάπτυξη και παρουσίασαν τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για την επίτευξη αυτού του στόχου στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες υπήρξαν οι συζητήσεις που ακολουθούσαν την ολοκλήρωση των ομιλιών κάθε θεματικής ενότητας.

Την ΑΒΒ, που συμμετείχε στο συνέδριο ως χορηγός, εκπροσώπησε ως ομιλητής ο κ. Γ. Κόκκοτος, General Manager, Industrial Automation, ABB Greece & Cyprus, παρουσιάζοντας το νέο σύνολο ψηφιακών λύσεων που προσφέρει ο Όμιλος, με την ονομασία ABB Ability, και τονίζοντας ότι ακόμα και υπό τις παρούσες συνθήκες στην Ελλάδα, είναι δυνατόν να γίνουν μεγάλα βήματα προς την ψηφιοποίηση σε τομείς όπως η Ενέργεια, η Βιομηχανία και οι Μεταφορές. Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του κ. Κόκκoτου, καθώς και μία σύντομη συνέντευξή του στο 24MEDIA, στο κανάλι της ΑΒΒ Ελλάδος στο YouTube.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp