Φόρουμ ‘’Επανεκκινώντας την Ανάπτυξη’’

H ΑΒΒ είναι ο βασικός χορηγός στο επίκαιρο φόρουμ με τίτλο «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» που διαπραγματεύεται τα πλέον καυτά θέματα της οικονομικής, επιχειρηματικής και επενδυτικής επικαιρότητας αποδίδοντας έμφαση στη διαχείριση ενέργειας σε όλους τους τομείς.

Το φόρουμ, το τέταρτο κατά σειρά αναπτυξιακό-επενδυτικό συνέδριο, πραγματοποιείται στις 2 και 3 Ιουλίου 2013 στην Αθήνα (ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL), στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» με τη συνεργασία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της ΕΕ, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, του ΙNVEST IN GREECE, καθώς επίσης σειράς σημαντικών επιχειρηματικών και επιστημονικών φορέων.

Ο Γενικός Διευθυντής Ενέργειας της ΑΒΒ ΑΕ κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος θα συμμετάσχει στο τρίτο πάνελ της πρώτης ημέρας του φόρουμ με θέμα τις επενδύσεις αναβάθμισης ενεργειακών δικτύων ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου. «Έξυπνα» δίκτυα και «έξυπνοι» μετρητές στην υπηρεσία της ορθολογικής διαχείρισης ενέργειας, παρουσιάζοντας τις τεχνολογίες της ΑΒΒ.

Διαχείριση ενέργειας στον αστερισμό της ανάπτυξης

Τα πάνελ του συνεδρίου θα αναδείξουν τα συνολικότερα οικονομικά, περιβαλλοντικά, επενδυτικά, επιχειρηματικά, τεχνολογικά και κοινωνικά οφέλη, που θα προκύψουν από την ορθολογική διαχείριση ενέργειας σε όλα τα επίπεδα. Από την παραγωγή και στη συνέχεια στα στάδια της διανομής και χρήσης της από μεγάλους και μικρούς καταναλωτές, η αποτελεσματική χρήση της ενέργειας, παρέχει σήμερα, άμεσες ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η εφαρμογή των «έξυπνων» δικτύων και των τηλε- μετρητών και η σταδιακή αντικατάσταση των μετρητών ρεύματος σε κάθε σπίτι, που ήδη ξεκίνησε στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, φέρνει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή ζωή. Αλλά και οι συνολικότερες επενδύσεις που υλοποιούνται στα δίκτυα μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως επίσης και στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου, συμβάλουν πολλαπλά στο στόχο της ορθολογικής διαχείρισης.

Κοινό που θα παρακολουθήσει

Εκπρόσωποι κομμάτων και υπουργείων, χρηματοοικονομικοί οίκοι, ασφαλιστικοί οργανισμοί, τράπεζες, ενεργειακές και κατασκευαστικές εταιρείες, βιομηχανίες, προμηθευτές εξοπλισμού και τεχνολογίας, εταιρείες πληροφορικής, αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, real estate developers, εκπρόσωποι ξενοδοχείων, νοσοκομείων, σχολείων, εμπορικών κέντρων και λοιπών κτιριακών εγκαταστάσεων, επιστημονικοί, νομικοί και επενδυτικοί σύμβουλοι, ενδιαφερόμενοι δήμοι και οι συνεργαζόμενοι με το φόρουμ ακαδημαϊκοί φορείς θα δώσουν το παρών καταθέτοντας το δικό τους ενδιαφέρον και εμπειρία επί του πρακτέου.

Παρουσιάσεις έργων, προγραμμάτων και τεχνολογιών

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ θα πραγματοποιηθούν όπως σε όλα τα προηγούμενα αντίστοιχα φόρουμ, παρουσιάσεις έργων, επίκαιρων χρηματοδοτικών εργαλείων, προγραμμάτων όπως επίσης και τεχνολογιών.

Για περισσότερες πληροφορίες/εγγραφές μπορείτε να ενημερωθείτε στον σύνδεσμο: www.a-energy.gr

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp