Άλλη μια επιτυχημένη εβδομάδα των Ποσειδωνίων ολοκληρώθηκε πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ επισκέψεων

Φέτος η έκθεση Ποσειδώνια έσπασε όλα τα ρεκόρ με περισσότερους από 1.850 εκθέτες από 96 χώρες και με περισσότερους επισκέπτες από κάθε άλλη φορά, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική θέση των Ποσειδωνίων ως το μεγαλύτερο ναυτιλιακό γεγονός στον κόσμο.

Συνολικά 19.421 επισκέπτες περιηγήθηκαν στους διαδρόμους των τεσσάρων αιθουσών του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Ποσειδωνίων, καταγράφοντας 10% αύξηση σε σύγκριση με τη διοργάνωση του 2012. Επισκέπτες από 96 χώρες ήρθαν για να γνωρίσουν και να συνάψουν εμπορικές σχέσεις με τα μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, καθώς και με εκπροσώπους των 1.850 εκθετών, το οποίο επισφραγίζει την παγκόσμια απήχηση της έκθεσης.

Ο τομέας Marine & Turbocharging της ΑΒΒ ΑΕ σε σύμπραξη με την ABB Turbo Systems Ltd Ελβετίας κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία ενός διώροφου περιπτέρου, σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα και την εταιρική ταυτότητα του Ομίλου ΑΒΒ.

Στο πλαίσιο των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η σημερινή ναυτιλιακή βιομηχανία, η ABB Turbocharging παρουσίασε τεχνολογικές καινοτομίες, αξιόπιστες λύσεις για την εξοικονόμηση καυσίμων καθώς και συμφωνίες παροχής υπηρεσιών που ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών της. Η παρουσία της ΑΒΒ στα Ποσειδώνια χρησιμοποιήθηκε ως πλατφόρμα επικοινωνίας, καθιστώντας της ως την πρώτη εταιρεία πωλήσεων και υπηρεσιών για turbochargers στην τοπική αγορά, με την υψηλότερη διαθεσιμότητα Γνήσιων Ανταλλακτικών και Τεχνικής Υποστήριξης ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την συμμετοχή με περίπτερο, η ΑΒΒ υπήρξε ο αποκλειστικός χορηγός των διαπιστεύσεων στα φετινά Ποσειδώνια, καταφέρνοντας να προβληθεί σε 20.000 μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp