Η ΑΒΒ εισερχόμενη δυναμικά στο χώρο των Datacenters υποστήριξε το συνέδριο της IDC με τίτλο Datacenters Transformation Roadshow

Το συνέδριο συγκέντρωσε 60 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, Network Managers, IT Managers, CIOs, IT Security Managers.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 στο Electra Palace, όπου συζητήθηκαν θέματα της τεχνολογίας και διαχείρισης της καταναλισκώμενης ενέργειας των Datacenters.

Οι παρευρισκόμενοι, που στην πλειοψηφία τους προέρχονταν από τους κλάδους κυριώς των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, των Τραπεζών, και των Δημόσιων Υπηρεσίων, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις καθώς είχαν ως κύριο σκοπό να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των Datacenters.

Μεταξύ των ομιλητών ο Head of Power Generation & Industrial Projects της ΑΒΒ, κος. Αντρέας Ρούμελης, μίλησε για τα "Six Keys to Successful Datacenters" και τις λύσεις που προσφέρει η ΑΒΒ όσον αφορά στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και αυτοματισμού, είτε ως ένας προμηθευτής για όλες τις βασικές ανάγκες των κέντρων δεδομένων, είτε ως προμηθευτής για επιμέρους προϊόντα και συστήματα. Τα ολοκληρωμένα έξυπνα πακέτα της ΑΒΒ δίνουν τη δυνατότητα στους κατασκευαστές των Datacenters να παρακολουθούν και να αυτοματοποιούν το σύνολο των υποδομών τους.

Στελέχη από διάφορους τομείς της ΑΒΒ οπώς τα Προϊόντα Χαμηλής Τάσης, τα Προϊόντα Ενέργειας, τα Συστημάτα Οδήγησης Κινητήρων & Αυτοματισμού, τα Συστημάτα Κλιματισμού και τέλος τα Προϊόντα και Συστήματα Αυτομτισμού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παρευρισκόμενους του συνεδρίου και να τους ενημερώσουν για την ευρεία γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η ΑΒΒ για την κατασκευή αξιόπιστων κέντρων δεδομένων, όπως Πίνακες Χαμηλής Τάσης, Ενεργά Φίλτρα, Μετασχηματιστές Ξηρού Τύπου, UPS, Συστήματα Κλιματισμού κά.

Μετά το τέλος του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρα που παραχώρησαν οι χορηγοί του συνεδρίου. Ο τομέας Συστημάτων Κλιματισμού δώρισε ένα κλιματιστικό Hitachi PPA Performance Inverter Series.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp