Ο τομέας Ναυτιλίας & Υπερπληρωτών της ΑΒΒ Κύπρου υποστήριξε τη διημερίδα "Γαλάζια Σταδιοδρομία 2013" ως χάλκινος χορηγός.

Το Κυπριακό Κέντρο Προώθησης Θαλλάσιων Μεταφορών Μικρών Αποστάσεων και το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Υποθέσεων Ανατολικής Μεσογείου διοργανώσαν σε συνεργασία με το Γραφειο Σταδιοδρομίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και την Αρχή Λιμένων Κύπρου την διημερίδα με θέμα "Γαλάζια Σταδιοδρομία 2013".

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστούν, από αναγνωρισμένους επαγγελματίες τόσο από τον ιδιωτικό και όσο και από τον δημόσιο τομέα της ναυτιλίας, τα διάφορα επαγγέλματα της θάλασσας και της ναυτιλίας σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε φοιτητές ακόμη και σε επαγγελματίες. Συγκεκριμένα, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα καθήκοντα και τις ευθύνες, καθώς και στα προσόντα που απαιτούνται για κάθε ειδικότητα.

Στελέχη της ΑΒΒ Κύπρου παρευρέθησαν στην διημερίδα όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με τη δραστηριότητα της ΑΒΒ στο χώρο της ναυτιλίας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp