Η ΑΒΒ χορηγός στο 9th Maintenance Forum 2013

Ενεργή υπήρξε και φέτος η συμμετοχή της ΑΒΒ Α.Ε. στο 9th Maintenance Forum, το οποίο φιλοξενήθηκε στις 10 - 12 Οκτωβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στη Θεσσαλονίκη. Φέτος στο πλαίσιο του 9th Maintenance Forum διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1st Greek - Bulgarian Conference.

Η Hellenic Maintenance Society και η ATLANTIS ENGINEERING, υπό την ενεργή υποστήριξη της EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies) διοργάνωσαν το 9th Maintenance Forum / 1st Greek - Bulgarian Conference με θέμα "maintaining your future".

Στα 9th Maintenance Forum / 1st Greek - Bulgarian Conference φιλοξενήθηκαν κορυφαίοι ομιλητές με εξέχουσα εμπειρία από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπου τοποθετήθηκαν επί των τεχνολογικών και οργανωτικών εξελίξεων γύρω από τις θεματικές ενότητες της διοργάνωσης. Περισσότεροι από 150 CEO, Τεχνικοί Διευθυντές, Μηχανικοί, και ειδικοί σε θέματα συντήρησης από την Ελλάδα και την Ευρώπη συζήτησαν πώς θα συντηρήσουν το μέλλον των επιχειρήσεών τους, χαράζοντας το δρόμο της αύξησης, της αξιοπιστίας και της απόδοσης του εξοπλισμού.

Στελέχη της ΑΒΒ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρευρέθησαν στο συνέδριο, προκειμένου να συζητήσουν με τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Ο Local PA Division Service Manager για Ελλάδα και Κύπρο, κος Κ. Ρωτίδης, παρουσίασε το θέμα "Improving operations and maintenance with remote optimization". Επιπλέον, η ΑΒΒ χορήγησε τις συνεδριακές τσάντες με έντυπο προωθητικό υλικό.

Το Maintenance Forum αποτελεί κάθε χρόνο το μεγαλύτερο γεγονός στην Ελλάδα, στο χώρο της Συντήρησης, με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και προσέλευση. Η αξιοσημείωτη οργανωτική επιτυχία των προηγουμένων Maintenance Forum έχει καταστήσει το θεσμό αυτό σημείο αναφοράς για το χώρο της συντήρησης και βήμα επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ στελεχών επιχειρήσεων, προμηθευτών και φορέων.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp