Η ΑΒΒ χορηγός στο Tanker Operator Athens Conference 2013

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Tanker Operator Magazine σε συνεργασία με την MARTECMA - Marine Technical Managers Association, διοργάνωσε το Tanker Operator Athens Conference 2013, με τίτλο "Making Money in a Tough Market", με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 100 άτομα.

Οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο των ναυτιλιακών εταιρείων που δραστηριοποιούνται με ναυλώσεις Tankers βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων, μέσα βέβαια στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομίας και δη της ελληνικής οικονομικής κρίσης. Ειδικοί στο χώρο παρουσίασαν βέλτιστες πρακτικές και τρόπους αποτελεσματικής στρατηγικής με σκοπό την ενίσχυση της εταιρικής αποδοτικότητας και της αποφυγής του ναυτιλιακού κινδύνου.

H ΑΒΒ Ελλάδας υποστήριξε το Συνέδριο παρουσίαζοντας λύσεις που βοηθούν στην αύξηση και έλεγχο της ενεργειακής αποδοτικότητας των πλοίων. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των παρευρισκομένων και ειδικά για θέματα που άπτονται της νομοθεσίας σχετικά με το Ship Energy Efficiency Plan (SEEMP).

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp