Συμμετοχή της ΑΒΒ σε συνέδριο του Σουηδικού Εμπορικού Συμβουλίου για τη διαχείριση των αποβλήτων

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου 2015, στο ξενοδοχείο Radisson Blue Hotel Park, στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του ΕλληνοΣουηδικού Επιμελητηρίου.

Ο τίτλος του συνεδρίου ήταν «Waste management forum: The Swedish example; turning waste into a resource" και το κυρίαρχο θέμα του αποτέλεσε η διαχείριση των αποβλήτων. H ΑΒΒ ΑΕ υπήρξε ένας από τους κύριους χορηγούς-υποστηρικτές της εκδήλωσης. Από τις σημαντικότερες στιγμές της ημερίδας ήταν η ομιλία του κ. Ανδρέα Ρούμελη, Head of Power Generation & Industrial Projects της ΑΒΒ ΑΕ, που είχε τίτλο: "Solutions for waste-to-energy-plants".

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, εκπρόσωποι δήμων και κοινοτήτων από όλη την Ελλάδα, αλλά και εκπρόσωποι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον επιχειρησιακό τομέα της διαχείρισης αποβλήτων ενημερώθηκαν για τα εξειδικευμένα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρείας μας και βρίσκουν εφαρμογή στον συγκεκριμένο τομέα.

Σχετικά με την ΑΒΒ


Η ABB (www.abb.com) κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στις τεχνολογίες Ενέργειας και Αυτοματισμού, παρέχοντας τη δυνατότητα σε Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας, Βιομηχανίες καθώς και εταιρείες Μεταφορών και Υποδομών να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ο Όμιλος ABB δραστηριοποιείται σε 100 χώρες και απασχολεί περίπου 140.000 εργαζομένους.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp