Η ΑΒΒ υποστήριξε το συνέδριο "Industrial Automation Conference 2016”

Στις 7 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το συνέδριο "Industrial Automation Conference 2016", με βασικό στόχο την ανάδειξη των τεχνολογικών εξελίξεων, των ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμού, καθώς και των υπηρεσιών που εφαρμόζονται από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων.

Το συνέδριο αποτέλεσε το σημείο συνάντησης υψηλόβαθμων στελεχών, που φέρουν την ευθύνη του σχεδιασμού και της λειτουργίας σε βιομηχανίες, εργοστάσια, παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, εταιρείες καυσίμων, ενέργειας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συσκευασίας, τηλεπικοινωνιών, ναυτιλίας, λατομεία-μεταλλεία, κατασκευαστές μηχανών, κλπ. Προγραμματιζόμενοι λογικοί ελεγκτές (PLC), λογισμικά εποπτικού ελέγχου και συλλογής πληροφοριών (SCADA), συστήματα κατεργασιών μέσω αυτόματων εργαλειομηχανών (CAM/CNC), τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτικά συστήματα, συστήματα και ελεγκτές διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας, βιομηχανικά λογισμικά, αλλά και συστήματα τηλεμέτρησης ή τηλεχειρισμού, είναι μερικές από τις λύσεις που συζητήθηκαν στο πλαίσιο του "Industrial Automation Conference 2016".

Η ΑΒΒ, η οποία κατέχει ηγετική θέση στις τεχνολογίες ενέργειας και αυτοματισμού, συμμετείχε στο "Industrial Automation Conference 2016" με την ιδιότητα του υποστηρικτή και επικοινώνησε στους συμμετέχοντες όλα τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματά της. Τεχνικά ενημερωτικά φυλλάδια, καθώς και διαφημιστικό υλικό των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, μοιράστηκαν στους συνέδρους, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εξειδικευμένους μηχανικούς της ΑΒΒ για επιπρόσθετες πληροφορίες.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp