Η ABB A.E. στο εκθεσιακό συνέδριο Ηλεκτροκίνηση Expo 2019

Η ΑΒΒ Ελλάδος συμμετείχε στο εκθεσιακό συνέδριο Ηλεκτροκίνηση Expo 2019, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi

Η Ηλεκτροκίνηση Expo 2019 ήταν το 1ο διεθνές εκθεσιακό συνέδριο που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, με σκοπό να δωθεί μια ξεκάθαρη και έγκυρη ενημέρωση για το σήμερα και το αύριο της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, τις υποδομές, τις χρηματοδοτήσεις και τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου και τις δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκε στον ίδιο  χώρο Τεχνικό Σεμινάριο με τίτλο "Ηλεκτρικά Οχήματα - Η Βιώσιμη κινητικότητα του μέλλοντος για όλα τα οχήματα και οι Τεχνολογικές Προκλήσεις".

Η ΑΒΒ Ελλάδος συμμετείχε στην εκδήλωση με ένα δομημένο περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου, ο οποίος ήταν επισκέψιμος από τους συνέδρους κατά τις ώρες των εργασιών, αλλά και ελεύθερα για το κοινό που δεν ήταν εγγεγραμμένο στο συνέδριο, από τις 5 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. και τις δύο ημέρες. Στο περίπτερό της η ΑΒΒ παρουσίασε τις λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που διαθέτει στην αγορά.

Φωτογραφικό υλικό από το εκθεσιακό συνέδριο

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp