ΑΒΒ Ελλάδος συμμετείχε στη διοργάνωση Eco-Fest 2020

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και στη χώρα μας, μας αφορά όλους και μόνο πλεονεκτήματα έχει για την κοινωνία μας και το περιβάλλον.

Η ΑΒΒ Ελλάδος συμμετείχε στην Eco-Fest 2020, τη διοργάνωση–γιορτή αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση, και είχε παρουσία τόσο στο εκθεσιακό μέρος, με παρουσίαση των λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που διαθέτει, όσο και στο συνέδριο, με συμμετοχή σε συζήτηση του κ. Απόστολου Πετρόπουλου, Country Manager ABB Greece & Cyprus. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18, την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός της ΑΒΒ Ελλάδος ήταν με τη συμμετοχή της να κάνει το ευρύ κοινό κοινωνό της ιδέας ότι υπάρχουν πλέον και νέοι τρόποι μετακίνησης, με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς επίσης και να παρουσιάσει τις καινοτομίες που η εταιρεία προσφέρει στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης.

Με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την παραγωγή υποδομών φόρτισης, η ΑΒΒ διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων φόρτισης και ταχείας φόρτισης, τόσο για ΙΧ αυτοκίνητα όσο και για φορτηγά και λεωφορεία. Με τη αρωγή των συνεργατών μας έχουμε ήδη εγκαταστήσει στο Ελληνικό Εθνικό Δίκτυο φορτιστές ταχείας φόρτισης, οι οποίοι μπορούν να δώσουν μέχρι και 100 χιλιόμετρα αυτονομίας με φόρτιση 15 λεπτών, ενώ φορτιστές ΑΒΒ εγκατεστημένοι στην Βόρεια κυρίως Ευρώπη, μπορούν να δώσουν μέχρι και 300 χιλιόμετρα αυτονομία στον ίδιο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο όμιλος ΑΒΒ είναι χορηγός τίτλου στο ABB FIA Formula E, το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα πλήρως ηλεκτροκίνητων μονοθέσιων της FIA. Με αυτήν τη συνεργασία, η εταιρεία μας διευρύνει τα όρια της ηλεκτροκίνησης προκειμένου να συμβάλλει σε ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας. 

Στην ΑΒΒ διαμορφώνουμε τις εξελίξεις για ένα βιώσιμο και πράσινο μέλλον και θέλουμε να ενημερώσουμε τους ευαισθητοποιημένους πολίτες για τις λύσεις που μπορούν να επιλέξουν για την μετακίνησή τους.

Το μέλλον είναι εδώ! Γράφουμε το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, μαζί!

Η ABB αποτελεί τον τεχνολογικό ηγέτη που πρωτοπορεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό των βιομηχανιών. Συνεχίζοντας μια ιστορία με περισσότερα από 130 χρόνια καινοτομίας, η ΑΒΒ σήμερα αποτελείται από τους ακόλουθους τέσσερις πελατοκεντρικούς παγκόσμιους τομείς: Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής & Εγκαταστάσεων, Βιομηχανικού Αυτοματισμού, Συστημάτων Κίνησης και Ρομποτικής, με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας ABB Ability™. Ο τομέας των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΑΒΒ πρόκειται να εκχωρηθεί στην εταιρεία Hitachi το 2020. Η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, με περίπου 147.000 εργαζόμενους. www.abb.gr

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp