Πανδημία COVID-19: Ανακοίνωση ΑΒΒ Ελλάδος

H ΑΒΒ στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει εκπονήσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, το οποίο βασίζεται σε κλιμακούμενα επίπεδα κινδύνου. Ανάλογα με την κρισιμότητα που θα παρατηρηθεί και αξιολογηθεί, και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών, τίθενται σε ισχύ και εφαρμόζονται τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να εξασφαλίσουμε την Επιχειρησιακή μας Συνέχεια, σε κάθε επίπεδο λειτουργίας της εταιρείας μας.

Παρακολουθούμε προσεκτικά όλες τις εξελίξεις που σχετίζονται με τον COVID-19 και έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Με τη χρήση κάθε διαθέσιμου τεχνολογικού μέσου που προσφέρεται για την εργασία εξ αποστάσεως και με τη συμμετοχή των εργαζομένων μας, φροντίζουμε να συμβάλουμε στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων και την απρόσκοπτη υποστήριξη των πελατών μας.

Η υγεία και η ασφάλεια για την ΑΒΒ είναι κοινωνικό αγαθό πρώτης προτεραιότητας και στόχος μας είναι να την προσφέρουμε σε όλους τους εργαζόμενους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Είναι μια δύσκολη υπόθεση, που σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι παίρνουμε πολύ σοβαρά.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για όποια πληροφορία θελήσετε και ευχόμαστε το συντομότερο δυνατόν, να επανέλθουμε όλοι στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητας μας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp