3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2021

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH), o μοναδικός επίσημα αναγνωρισμένος οργανισμός από την WFCS ( Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού) και EFCS (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού) στην Ελλάδα, διοργάνωσε τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. το διάστημα από 6 - 10 Οκτωβρίου 2021.

center

3.500 αθλητές και αθλήτριες από 37 χώρες πήραν μέρος στην διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και έχει στόχο να προβάλλει τα θετικά οφέλη της άθλησης και την ιδιαίτερη αξία που έχει αυτή για τους εργαζομένους.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων που φιλοξένησε η Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τους Special Olympics του 2011, με τη συμμετοχή  από 53 ελληνικές εταιρίες, σε 28 αθλήματα και δραστηριότητες.

Στην ΑΒΒ Ελλάδος είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν στα αθλήματα και έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε δύο από αυτούς που μας τίμησαν με τα μετάλλια που κέρδισαν.

  • Την Χριστιάνα Καργαδούρη, από τα γραφεία της Μεταμόρφωσης και τον Τομέα Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής και Εγκαταστάσεων, η οποία κέρδισε Xρυσό μετάλλιο στα 50μ Πεταλούδα.
  • Τον Μιχάλη Ζέλιο, από τα γραφεία του Σκαραμαγκά και το τμήμα Υπερπληρωτών, ο οποίος κέρδισε αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στο Arm Wrestling (αριστερό και δεξί χέρι αντίστοιχα).

Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή τους και συγχαίρουμε τους δύο συναδέλφους για τις νίκες τους.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp