Οι λύσεις της ABB για τον έλεγχο διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης

  • Η ABB θα συμμετάσχει σε ημερίδα του Δήμου Σουλίου στις 12 Δεκεμβρίου
  • Η εταιρεία θα παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις διαρροών δικτύων ύδρευσης
  • Η ABB στηρίζει ενεργά την έρευνα Δήμων και Πανεπιστημίων

Η ABB, ηγέτιδα εταιρεία σε συστήματα αυτοματισμού και διαχείρισης ενέργειας, θα συμμετάσχει με το τμήμα Βιομηχανικού Αυτοματισμού (Process Automation) στην ημερίδα με τίτλο «Ευφυές πράσινο σύστημα ελέγχου διαρροών και παρακολούθησης ποιότητας υδάτων δικτύου ύδρευσης περιοχής Παραμυθιάς του Δήμου Σουλίου» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Καρκαμίσι» στην Παραμυθιά. Η εταιρεία θα δώσει το παρόν με δύο διαφορετικές εισηγήσεις στην ημερίδα που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Σουλίου, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του αντίστοιχου έργου που συγχρηματοδοτείται από τον χρηματοδοτικό μηχανισμό του Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου (περιόδου 2014 -2021) και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι έξυπνες και καινοτόμες λύσεις της ABB

Η ΑΒΒ θα παρουσιάσει ένα σύνολο έξυπνων και καινοτόμων λύσεων από το χαρτοφυλάκιο της, οι οποίες έχουν ήδη εφαρμοστεί σε έργα που έχουν ολοκληρωθεί. Πρόκειται για ένα σχέδιο παρακολούθησης μέσω συστημάτων τηλε-ελέγχου και τηλε-χειρισμού των διαρροών δικτύων ύδρευσης. Ακόμα, θα παρουσιαστεί η στρατηγική βιωσιμότητας και καινοτομίας εταιρειών για την υποστήριξη δημοσίων φορέων αναφορικά με τη λειτουργία των συστημάτων διαχείρισης. Σε αυτή, συμπεριλαμβάνεται η γενική στρατηγική που ο Όμιλος έχει εκδώσει για τη βιωσιμότητα των πόρων και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η ΑΒΒ, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα τεχνολογικών λύσεων σε θέματα ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης, υποστηρίζει έμπρακτα τις ερευνητικές προσπάθειες Δήμων και Πανεπιστημίων. Μένοντας πιστή στις αξίες και τις αρχές της στηρίζει πάντα τους βασικούς πυλώνες της βιωσιμότητας των πόρων και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex). Η ΑΒΒ είναι τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του βιομηχανικού αυτοματισμού, καθιστώντας δυνατό ένα πιο βιώσιμο και αποδοτικότερο από πλευράς πόρων μέλλον. Οι λύσεις της εταιρείας συνδέουν την τεχνογνωσία της επιστήμης της μηχανικής με τα λογισμικά για τη βελτιστοποίηση του τρόπου με τον οποίο κατασκευάζουμε, μετακινούμαστε, τροφοδοτούμε και λειτουργούμε. Βασιζόμενοι σε περισσότερα από 130 χρόνια αριστείας, οι περίπου 105.000 εργαζόμενοι της ΑΒΒ δεσμεύονται να προωθήσουν καινοτομίες που επιταχύνουν τον βιομηχανικό μετασχηματισμό. www.abb.gr

center

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp