Kumppaniverkostossa on voimaa

Kumppaniverkostossa on voimaa

ABB rakentaa uutta yhteistyömallia sähköurakoitsijoiden kanssa. ABB Smart Home -kumppanuusmallin avulla palvelemme yhteiset kuluttaja-asiakkaamme paremmin yhdessä kuin erikseen.

Kumppanuusmalli koskee alkuvaiheessa ABB-free@home-kotiautomaatiota, mutta laajenee myöhemmin muihin ABB:n tuotteisiin.

Kumppanuusmallin paitsi parantaa loppuasiakkaan saamaa palvelua ja helpottaa kotiautomaation hankintaa, käyttöönottoa ja huoltoa, se mahdollistaa hyötyjä myös ABB:lle ja urakoitsijalle.

ABB saa kumppaniverkostoonsa pätevän ja luotettavan ammattilaisen, jolle ohjata loppuasiakkaat omista kanavistaan, ja luomme yhdessä kysyntää. Arvokasta on myös kumppaneilta saatava palaute ja kehitysehdotukset, joiden ansiosta saamme rakennettua entistäkin paremman kumppanuuden ja palvelun.

ABB tukee kumppaneitaan mm. antamalla näkyvyyttä omissa kanavissaan ja sisällöissään, sekä tarjoamalla koulutuksia ja materiaaleja urakoitsijan tueksi kotiautomaation myynnissä, toteutuksessa, käytössä ja huollossa sen koko elinkaaren ajan

Kumppaniurakoitsijat saavat käyttöönsä ABB:n Proservice-portaalin, jonka avulla he voivat etänä tukea asiakkaita käyttöönotossa, muutosten teossa ja huollossa. Lisätietoa ProService-portaalista täältä.

ABB Smart Home -kumppanit löydät täältä.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp