ABB:n UPS MegaFlex DPA on saanut ecopassport®-merkin

ABB on hankkinut PEP:n arvostetun ecopassport®-ympäristömerkin UPS MegaFlex DPA -valikoimalleen

Suuret datakeskusoperaattorit ovat allekirjoittaneet European Climate Neutral Data Centre Pact -sopimuksen hiilineutraaliudesta vuoteen 2030 mennessä. Sähkölaitteiden vastuullisuus on yhä tärkeämpää datakeskuksille, kun ne kilvan tavoittelevat hiilineutraaliutta. ABB on tämän johdosta hankkinut PEP:n arvostetun ecopassport®-ympäristömerkin UPS MegaFlex DPA -valikoimalleen. MegaFlex DPA:lla yhteen järjestelmään saadaan tehoa jopa kuusi megawattia.

PEP-yhdistykseen kuuluu valmistajia, käyttäjiä, laitoksia ja ammattiyhdistyksiä. Se vastaa PEP:n ecopassport®-ohjelman toteutuksesta. Ohjelmalla vahvistetaan, että tuote täyttää tiukat suorituskykykriteerit koko elinkaarensa ajan valmistuksesta, jakelusta, asennuksesta ja käytöstä aina käytöstä poistoon. Ohjelman kansainvälinen viitekehys takaa luotettavat, läpinäkyvät, vertailukelpoiset ja vahvistetut ekotehokkuusindikaattorit sähkö-, elektroniikka-, lämmitys- ja jäähdytyslaitteille. ABB:n MegaFlex DPA:n 97,4 prosentin hyötysuhde on luokkansa paras.

Se vähentää hiilidioksidipäästöjä 641 tonnia tuotteen elinkaaren aikana, mikä vastaa 200 henkilöauton vuosittaisia päästöjä. Lisäksi sen pieni koko säästää tilaa jopa 45 prosenttia, ja sen jopa 15 vuoden suunniteltu käyttöikä alentaa omaistamisen kokonaiskustannuksia. Se on markkinoiden luotettavin oman UPS-tyyppinsä edustaja. Modulaarisen rakenteen ansiosta liitäntöjen tekeminen on helppoa ja turvallista. Rakenteen perustana on ABB:n hajautettu rinnakkaisarkkitehtuuri (DPA). Tässä innovatiivisessa järjestelmässä jokainen moduuli on käytännössä itsenäinen UPS, jossa on kaikki riippumattomaan toimintaan tarvittavat tärkeät toiminnalliset yksiköt. Tämä maksimoi luotettavuuden ja käytettävyyden.

Diana Garcia, ABB:n Smart Power -divisioonan Sustainability Leader, sanoo: ”Olemme ylpeitä tästä ympäristömerkistä, joka on kolmannen osapuolen vahvistus MegaFlex DPA:n ekologisille ominaisuuksille. Nykyaikaisten tiedontallennusratkaisujen tehontarpeet kasvavat koko ajan. Siksi tarvitaan jatkuvaa puhdasta, kestävästi tuotettua sähkövirtaa ja koko järjestelmän vakautta. ABB:n MegaFlex DPA -UPS-ratkaisussa yhdistyvät huipputason hyötysuhde ja kompakti koko. Se auttaa vähentämään datakeskusalan hiilidioksidipäästöjä maailmanlaajuisesti.”

Koska datakeskuksen tehovaatimukset voivat vaihdella huomattavasti, erilaisten energiankulutustasojen hallinta edellyttää suurta sopeutumiskykyä. MegaFlex DPA:n älykäs järjestelmä säätää automaattisesti käytössä olevien moduulien määrää tehokuormavaatimuksen mukaan ja siten minimoi energiahäviöt ja parantaa hyötytehoa. Moduulit, joita ei tarvita, palaavat valmiustilaan, ja ovat valmiina, jos kuorma kasvaa. Lisäksi MegaFlex DPA:n pilvipohjainen ennakoiva huolto tuo käyttöön jatkuvan, käyttöpaikkakohtaisen seurannan, jonka perusteella huolto voidaan suunnitella. Näin huollon tarve vähenee, käyttökustannukset alenevat ja jätettä syntyy vähemmän sen koko elinkaaren aikana.

Vuonna 2020 ratkaisulle myönnettiin Solar Impulse -säätiön Efficient Solution (Tehokas ratkaisu) -merkki. Se on tärkeä tunnustus ABB:n työlle tehohäviöiden vähentämisessä.

Lisätietoja MegaFlex-valikoimasta on osoitteessa https://new.abb.com/ups/ups-and-power-conditioning/megaflex

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp