Uudet yksivaiheiset teholähteet vähentävät haitallisia CO₂-päästöjä

Uudet yksivaiheiset teholähteet vähentävät haitallisia CO₂-päästöjä

  • ABB:n seuraavan sukupolven CP-S.1-teholähdemallistossa on täydellinen valikoima tuotteita 24 V DC:n antojännitteellä 72 watista 960 wattiin
  • Minimoi energiahäviöt ja alentaa kustannuksia jopa 94 prosentin hyötysuhteella
  • Kestää aikaa ja pieni koko säästää tilaa jopa 50 prosenttia

ABB tuo markkinoille uuden CP-S.1-valikoimansa ensiökytkentäisiä 24 V DC:n teholähteitä, jotka ovat sekä tehokkaita että luotettavia ja joissa on ylivertainen tehon ja tilan suhde.

CP-S.1 24/40.0 -teholähteen hyötysuhde on jopa 94 prosenttia. Siksi se pystyy vähentämään CO2-päästöjä 1,4 tonnia tavanomaisen 10 vuoden käyttöiän aikana – verrattuna laitteeseen, jonka hyötysuhde on 92 prosenttia. Tämä vastaa 160 000 älypuhelimen lataamisesta syntyviä CO2-päästöjä. Lisäksi tämän uraauurtavan malliston teho-tilasuhde on ylivertainen. Teholähde säästää tilaa jopa 50 prosenttia. Erinomaisen hyötysuhteensa ja todistetusti alhaisemman tehonhäviönsä ansiosta se on kustannuksia säästävä virtalähderatkaisu suuren mittakaavan käyttökohteisiin.

CP-S.1:n varatehotoiminto antaa lisätehoa jopa 150 prosenttia viiden sekunnin ajan, mikä takaa raskaiden kuormien luotettavan käynnistyksen. Sertifioitu AC- ja DC-tulojännitealue soveltuu asennukseen kaikkialla maailmassa ja on hyväksytty maailmanlaajuisesti.

ABB:n Smart Power -divisioonan Global Product Manager Christian Nickenig sanoo: ”Erittäin luotettavat ja energiatehokkaat teholähteet ovat erittäin kysyttyjä laajalti eri käyttösovelluksissa ympäri maailman. Tämä uusi virtalähteiden seuraava sukupolvi on suunniteltu avuksi minimoimaan kalliita energiahäviöitä, parantamaan huomattavasti hyötysuhdetasoa ja säästämään samalla arvokasta tilaa. Kyse on täydellisestä 24 V DC:n teholähteiden valikoimasta, joka lisäksi vähentää haitallisia CO2-päästöjä.”

CP-S.1-teholähteissä on luja rakenne, jossa on pinnoitetut piirikortit ja joka on sertifioitu merenkulkuun. Se tekee niistä OEM-koneenrakennukseen, merenkulkuun, aurinkovoima- ja tuulivoimasovelluksiin soveltuvia. Lisäksi pieni koko, hyötysuhdetasot ja alan johtavat ominaisuudet, kuten ylikuumenemissuojaus, aktiivinen vaihesiirron korjaus ja laajalti sertifioitu AC- ja DC-tuloalue, tekevät niistä ihanteellisia erilaisiin käyttökohteisiin. Näitä on robotiikan, materiaalinkäsittelyn, pakkaus-, sähköautojen lataus-, elintarvike- ja juomateollisuuden, generaattorikoneikkojen, UPS- ja uusiutuvien energianlähteiden sovelluksissa.

CP-C.1-, CP-E-, CP-D-mallistoilla ja kolmivaiheisella CP-T-mallistolla ABB pystyy toimittamaan täydellisen ja soveltuvan virtalähderatkaisun kaikkiin käyttökohteisiin – laadukkaista taloudellisiin ja teollisuuden ohjaussovelluksista rakennusalalle.

Lisätietoja CP-S.1-teholähdemallistosta ja teholähteiden koko valikoimasta on ABB:n verkkosivustolla.  

1: https://search.abb.com/library/Download.aspx?DocumentID=1SAC200112C0001&LanguageCode=en&DocumentPartId=PDF&Action=Launch

https://new.abb.com/low-voltage/products/power-supplies/cp---s1

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com

ABB:n Electrification-liiketoiminta kuuluu maailman johtaviin sähköisten tuotteiden ja ratkaisujen toimittajiin. Se toimii yli 100 maassa ja sillä on yli 200 tuotantolaitosta. Yli 50 000 työntekijäämme ovat sitoutuneet toimittamaan turvallisia, älykkäitä ja vastuullisia sähköistysratkaisuja ja uudistamaan näin tapaa, jolla ihmiset elävät, ovat yhteydessä ja tekevät työtä. Muovaamme sähköistyksen tulevaisuuden trendejä ja erottaudumme teknologisilla ja digitaalisilla innovaatioillamme. Erinomainen toimintamme tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen teollisuudessa, rakennusalalla sekä jakeluverkkojen, infrastruktuurin ja liikenteen parissa toimiville asiakkaillemme. Lisätietoa on osoitteessa https://go.abb/electrification      

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp