ABB laajentaa KPM-portfoliotaan helposti kalibroitavalla pitkän matkan katkonilmaisimella, joka soveltuu kaikille paperilajeille ja väreille

ABB laajentaa KPM-portfoliotaan helposti kalibroitavalla pitkän matkan katkonilmaisimella, joka soveltuu kaikille paperilajeille ja väreille

  • ABB:n uusi KB2 Ranger -katkonilmaisin havaitsee katkon kaukaa paperirainan sivulta tarjoten jatkuvan ja häiriöttömän toiminnan.
  • Uusimman KPM-ilmaisinlaitteen innovatiivinen RGB-katkoprofiilimenetelmä lisää järjestelmän luotettavuutta.
  • Yksinkertaisen, helposti yhdellä painikkeella kalibroitavan ratkaisun ansiosta lajikohtaisia asetuksia ei enää tarvita.

ABB toi markkinoille uuden ratkaisun paperirainan katkojen havaitsemiseen. KPM KB2 Ranger tarjoaa korkeimman mahdollisen käytettävyysajan vähäisillä huoltotoimilla, sillä paperin juuttuminen ja värin- tai lajinvaihdot eivät vaikuta sen toimintaan.

Ratkaisu on uusin lisäys ABB:n alan johtavaan KPM Sheet Break Detector -valikoimaan. Sen kosketukseton optinen tunnistus tulee olemaan erityisen tärkeä usein lajia vaihtaville tai värillisiä papereita valmistaville paperin ja kartongin tuottajille. Yksinkertaisen, yhdellä napin painalluksella kalibroitavan tunnistuksen ansiosta monimutkaisia lajikohtaisia asetuksia ei tarvita. Lisäksi katkon RGB-profilointimenetelmä vähentää virheellisiä positiivisia tuloksia ja automaattinen profiilin päivitys takaa jatkuvan toimintavarmuuden.

KPM KB2 Ranger toimii jopa 1,5 metrin etäisyydeltä, ja sivulta tapahtuvan asennuksen ansiosta anturipää jää koneen ulkopuolelle. Se tarjoaa luotettavan katkon tunnistuksen kaikissa tilanteissa, kuten huopaa, viiraa tai sylinteriä vasten. Lisäksi vapaasti säädettävä anturipää pystyy havaitsemaan katkot mistä kulmasta tahansa. Näin vältetään paperin juuttuminen anturipäähän, mikä parantaa luotettavuutta ja tarkkuutta kaikilla paperi- ja kartonkilaaduilla väriin katsomatta.

  • KB2:n elektroniikkayksikkö asennetaan koneen huuvan ulkopuolelle valokuitukaapeleilla.
  • ABB:n uusi KB2 Ranger havaitsee katkon ainutlaatuisen kaukaa paperirainan sivulta.

Elektroniikkayksikkö asennetaan koneen huuvan ulkopuolelle pituudeltaan kustomoitavilla valokuitukaapeleilla. Lika, höyry ja lämpötila eivät pääset vaikuttamaan elektroniikkaan ja korkeita lämpötiloja kestävä anturipää puhdistuu edistyksellisellä ilmapursotustekniikalla. Näin tarkkuus on erinomainen myös erittäin kosteassa ympäristössä.

Koneen sisään asennettaviin ratkaisuihin verrattuna ABB:n KPM KB2 Ranger täydentää valikoimaa ratkaisulla, joka tarjoaa paremman käytettävyysajan sekä vähentää suunnittelemattomia seisokkeja. Anturin ilmapuhdistustoiminto pitää laitteen puhtaana, minkä ansiosta huoltoa ja puhdistusta ei käytännössä juurikaan tarvita. Tämä takaa jatkuvan ja häiriöttömän toiminnan.

”KPM Sheet Break Detector -tuoteperheemme on saanut tunnustusta markkinoiden parhaana. Se on todistetusti toimiva ratkaisu haastaviin ympäristöihin tai paikkoihin, joissa tilaa on rajoitetusti”, sanoi Karin Hermansson, Product Line Manager, ABB. ”Olemme tyytyväisiä voidessamme esitellä uuden KB2 Ranger -katkonilmaisimen, joka tarjoaa lisää valinnanvaraa tehtaille, jotka vaihtavat usein paperilajia tai painivat väriin liittyvien ongelmien kanssa. Tämä osoittaa samalla sitoutumisemme tehtaiden optimointiratkaisujen jatkuvaan innovointiin.”

KB2 soveltuu käytettäväksi maailmanlaajuisesti paperi-, pehmopaperi-, kartonki- ja sellukoneissa. Sitä voidaan käyttää puristin- tai kuivatusosissa.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp