Stílusos életvitelre szabva

Az okosotthonok számos különböző eszközt foglalnak magukban, és az igényesen megtervezett, letisztult megjelenésű belső terek iránti kereslet egyre növekszik.
Az automatizált okosotthonok egykor a luxusingatlan-piac csúcsának számítottak, mára azonban mindennapjaink részévé váltak, ezért elengedhetetlen, hogy a modern otthonokhoz illő, stílusos megoldásokat kínáljunk.

center

Funkcionalitás és megjelenés

Napjaink ingatlantulajdonosai magas elvárásokat támasztanak otthonaikkal szemben: intelligens és stílusos terekre vágynak, amelyeket okostelefonról és táblagépről is vezérelhetnek. A letisztult és rendezett megjelenést csak úgy tarthatjuk fenn, ha az okoseszközöknek és azok kiegészítőinek a megálmodott és gondosan megtervezett enteriőrben helyet biztosítunk.
A feltűnő kábelek és az ormótlan vezérlőpanelek napjai már leáldoztak. Azokra a sokoldalú funkcionalitással ellátott okosotthonokra a legnagyobb a kereslet, amelyek az intelligens megoldások mellett esztétikus megjelenést is tudnak kínálnak.

center

Okos megoldások

Ezt az igényt elégítik ki a praktikus elosztószekrények, amelyek ideális tárolóhelyet biztosítanak, illetve eltüntetik a lakók életteréből a kábeleket, routereket, elosztókat és antennákat. A kombinált elosztószekrény segítségével akár az energiamegosztást és a médiafunkciókat is egyetlen központi rendszerből irányíthatjuk.

A legújabb elosztószekrények elődeiktől eltérően nem csupán praktikus célt szolgálnak – az okos technológiát önálló dizájnelemként kezelik.

Az ABB csapata 20 éve tervez elegáns és intelligens megoldásokat – erre a szakértelemre támaszkodva alkották meg a UK600 termékcsalád falba süllyesztett elosztószekrényeit, amelyek három kivitelben érhetőek el:

  • a Standard, ami hagyományos din sínes energiaelosztásra alkalmas,
  • a Media, ami a gyengeáramú rendszerek vezérlőeszközei számára ideális
  • a Combi pedig a gyengeáramú és hagyományos energiaelosztás vezérlőeszközeink egy szekrényben történő megvalósítását teszi
  • lehetővé.
Az UK600 termékcsaládba tartozó, falba süllyesztett elosztószekrények
Az UK600 termékcsaládba tartozó, falba süllyesztett elosztószekrények
center

Személyre szabott kivitelezés

A termékcsalád letisztult és elegáns elosztószekrényei lehetővé teszik, hogy a lakók egy helyen tárolják médiavezérlő eszközeiket, így értékes teret szabadítanak fel otthonukban és rendezett megjelenést érhetnek el.

A három választható ajtótípusnak köszönhetően az elosztószekrény tökéletesen illeszkedik bármely lakberendezési stílushoz: az ajtó elérhető fehér (RAL9016) vagy antracitszürke (RAL7016) színben, a multimédiás ajtó kétféle szellőzőnyílással ellátott kivitelben, illetve az alumínium képkerettes egyedi dizájn ajtó négyféle kivitelben.

A képkeretes kivitelbe akár saját képeit is beteheti az üveglap mögé, valamint LED háttérvilágítással vagy tükörlappal szerelt kivitelben is rendelhető, így sokoldalúságuk miatt az otthonok egyedi díszévé válhatnak. A megjelenés és a praktikum ötvözete személyre szabott hatást kölcsönöz az otthon kényelméről gondoskodó okos megoldásoknak – így lesz otthona biztonságos, okos funkciókban gazdag és ellenálló a jövő kihívásaival szemben.

Képkeretes egyedi dizájn ajtók
Képkeretes egyedi dizájn ajtók
center

Kisfeszültségű termékeink: https://new.abb.com/low-voltage/hu

UK600 elosztószekrény: https://new.abb.com/low-voltage/products/enclosures/consumer-units/uk600

Linkek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Letöltések

Cikk megosztása

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp