Az ABB E-mobility a SMART márkájú villanyautót vásárlók otthonában kínál járműtöltési megoldást és fulfillment szolgáltatást

Az ABB E-mobility a SMART márkájú villanyautót vásárlók otthonában kínál járműtöltési megoldást és fulfillment szolgáltatást

  • Az ABB E-mobility személyre szabott otthoni telepítési szolgáltatással támogatja a SMART márkájú elektromos járművek vásárlóit Európában.
  •  Az ABB E-mobility fulfillment platformját integrálják a SMART online piactérbe.

A járművezetők régóta élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a járművüket már a vásárlás helyszínén testre szabhatják. Az új, prémium kategóriás, intelligens, teljesen elektromos hajtású SMART autómárkával ezt a választási lehetőséget és rugalmasságot most az otthoni töltő telepítésére is kiterjeszthetik, és az ABB E-mobility által nyújtott otthoni fulfillment (rendelésteljesítési) szolgáltatásnak köszönhetően könnyedén megszervezhetik a telepítést.

Amint a járművezetők megrendelték a SMART márkájú villanyautójukat (EV-jüket), egy teljesen integrált e-kereskedelmi folyamat keretében hozzáférhetnek a legmegfelelőbb otthon töltési megoldáshoz, amely lokációspecifikusan igazodik -többek közt- a lakóhely adottságaihoz és a helyi hálózat paramétereihez. Ezt követően az ABB E-mobility telepítő szakemberei lépnek be a folyamatba, telepítik a töltőt a járművezető lakóhelyén, ezzel is biztosítva a járműtulajdonos számára a gondtalan elektromobilitás élményének megtapasztalását.

A két fél az együttműködés keretében az ABB E-mobility szoftverfejlesztő készletével (SDK) támogatott SMART márkájú otthoni töltőállomásokat fog szállítani, telepíteni. Az SDK biztosítja az egyedi funkciók beállítását, beleértve a járműfelismerést és hitelesítést, amely lehetővé teszi, hogy a töltőállomás felismerje az EV-t anélkül, hogy szükség lenne egy speciális appra vagy bármilyen más eszköz alkalmazására. Az SDK emellett lehetővé teszi az összes töltési funkció elérését az intelligens EV alkalmazáson keresztül, ami zökkenőmentes ügyfélélményt biztosít otthon, továbbá útközben is szolgáltat információkat a jármű állapotáról.

„Elkötelezettségünk az iránt, hogy ügyfeleinknek nagyszerű élményt nyújtsunk, kiterjed arra is, hogy a lehető legjobb otthoni töltőt biztosítsuk számukra, hogy élvezhessék az EV-jük nyújtotta szoláltatásokat anélkül, hogy aggódniuk kellene a töltés miatt” - mondta Xuan-Zheng Goh, a smart Europe GmbH termékmenedzsment részlegének vezetője. „Az ABB E-mobility fulfillment platformjának a szolgáltatásunkba történő integrálásával olyan megbízható, biztonságos és egyszerű töltési megoldást kínálunk, amely hozzájárul ahhoz, hogy az EV-sek gondtalanul élvezhessék SMART márkájú járműveiket.”

„Az elektromos járművek töltése többről szól, mint egy fali töltődoboz létesítése. A megoldásunknak az a lényege, hogy az ügyfeleknek minden támogatást megadunk, amire szükségük van az elektromos mobilitásra való átálláshoz, beleértve a megfelelő töltő telepítését oda, ahol a legnagyobb szükségük van rá, vagyis az otthonukba” - nyilatkozta Leon van de Pas, az ABB E-mobility Home Charging részlegének vezetője. „Örömünkre szolgál, hogy olyan előremutató márkákkal dolgozhatunk együtt, mint a SMART, és segíthetünk nekik az otthoni töltési megoldások zökkenőmentes telepítésében, amely lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy a lehető legegyszerűbben állhassanak át az elektromos autózásra.”

Az ABB E-mobility úgy alakította ki a fulfillment szolgáltatását, hogy az a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa, miközben lehetővé teszi az OEM meglévő munkafolyamatába való zökkenőmentes integrációt. A töltőállomás online megrendelése a fulfillment platformnak a smart online piactérbe történő integrálásával történik. Ez pedig lehetővé teszi, hogy a SMART a meglévő szervezetre gyakorolt negatív hatások vagy folyamatok megszakítása nélkül nyújtson logisztikai és ügyfélszolgálati támogatást a felhasználóknak. A telepítési szolgáltatásokat az ABB E-mobility tanúsított telepítő szakemberei fogják nyújtani a magas színvonalú szolgáltatás és a következetes felhasználói élmény biztosítása érdekében.

center

Az ABB E-mobility üzletága az elektromos járművek (EV) töltési megoldásainak globális vezetőjeként elősegíti a fenntarthatóbb és erőforrás-hatékonyabb mobilitás jövőjét. Az ABB E-mobility üzletág együttműködik a világ legnagyobb elektromos jármű-gyártóival és az országos elektromos-töltőhálózat-üzemeltetőivel. A cég széles portfólióval rendelkezik az EV-töltés terén, amely magában foglalja az otthoni intelligens töltőket, az autópályák mentén működő, nagy teljesítményű villámtöltőket, valamint a flották elektrifikációjához és az elektromos buszok, teherautók töltéséhez szükséges megoldásokat. Az ABB E-mobility világszerte ~1.500 alkalmazottal 85 piacon több mint egymillió EV töltőt, köztük mintegy 50.000 egyenáramú gyorstöltőt értékesített.https://e-mobility.abb.com/

Az ABB technológiai vezető szerepet tölt be az energetika és az automatizálás területén, egy fenntarthatóbb és erőforrás-hatékonyabb jövő kialakítását segíti elő. A vállalat megoldásai a mérnöki szaktudás és a szoftverek összekapcsolásával optimalizálják a berendezések gyártását, mozgatását, energiaellátását és működtetését. A kiválóságáról több mint 140 éve jól ismert ABB közel 105 000 munkatársa elkötelezett az ipari átalakulást felgyorsító innovációk előmozdítása mellett. www.abb.com

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag

Instagram: abb_magyarorszag

YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag

Linkek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Letöltések

Cikk megosztása

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp