Az ABB tájékoztatása a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében tett lépéseiről

Az ABB folyamatosan nyomon követi az új típusú koronavírus által előidézett világjárvány (COVID-19) legújabb fejleményeit, és az új koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében betartja az illetékes nemzeti egészségügyi hatóságok előírásait és a WHO útmutatását.

Mivel továbbra is munkavállalóink, ügyfeleink és partnereink egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért mindent megteszünk a koronavírus-járvány terjedésével összefüggő kockázatok minimalizálása érdekében.

Ennek megfelelően az ABB a következő megelőző és védőintézkedéseket alkalmazza Magyarországon:

– Arra kérünk mindenkit, hogy egészségügyi és biztonsági okokból az ABB egyik telephelyének területére se lépjen be az, aki az elmúlt 14 napban külföldön járt, aki a koronavírus-fertőzés veszélyének esetleg kitett személlyel kapcsolatba került, illetve aki lázas és/vagy influenzaszerű tüneteket mutat. Ez a kérés az ABB munkavállalóira, ügyfeleire és partnereire egyaránt vonatkozik.

– Elővigyázatosságból utazási korlátozásokat léptettünk életbe. Ebbe az is beletartozik, hogy az ABB minden munkatársának le kell mondania az üzleti szempontból kevésbé fontos utazásait.

– Továbbra is támogatjuk a személyes higiénia helyes gyakorlatának elsajátítását és alkalmazását, ezenkívül gyakoribbá tettük gyártó telephelyeink és irodahelyiségeink takarítását, illetve fertőtlenítését.

– Támogatjuk az ún. „szociális távolságtartás” betartását, ezért az a kérésünk, hogy kerüljük a testi közelséget másokkal és csökkentsük a közösen használt munkaterületek zsúfoltságát.

– Eleget téve az önkormányzatok kérésének, miszerint korlátozzuk a kitettség mértékét, megfelelő munkabeosztást alakítottunk ki, és arra biztatjuk munkavállalóinkat, hogy – hacsak lehetséges – otthonról dolgozzanak.

Erőfeszítéseink legfőbb célja munkatársaink biztonsága, ugyanakkor működésünk zökkenőmentes fenntartása.

Szeretnénk megerősíteni, hogy tevékenységünket a jelenlegi helyzet új kihívásaihoz igazítjuk annak érdekében, hogy továbbra is kielégítsük ügyfeleink igényeit, és a koronavírus-járvány által előidézett rendkívüli helyzetben is fenntartsuk termékszállításainkat és szolgáltatásainkat.

Ugyanakkor ügyfeleinknek is megpróbálunk segítséget nyújtani az üzletmenet folytonosságának fenntartásában, ezért kommunikációs csatornáink nyitva állnak előttük. Hacsak lehetséges, virtuális technológiák és módszerek alkalmazásával igyekszünk közvetlen kapcsolatban maradni ügyfeleinkkel, és anélkül támogatni őket, hogy utazásra, illetve személyes kapcsolatfelvételre kerülne sor.

Nagyra értékeljük az ügyben tanúsított megértésüket. A mi feladatunk ezekben a nehéz időkben segítséget és támogatást nyújtani munkavállalóinknak, ügyfeleinknek és partnereinknek.

Kérjük, hogy további kérdéseikkel a területileg forduljanak ABB-s kapcsolattartójukhoz.

ABB Magyarország

Linkek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Letöltések

Cikk megosztása

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp