Connect Partner Hub néven partnerkapcsolati központ segíti a közös értékteremtést az ügyfelek számára

Az ABB Electrification új, dinamikus, online platformot indított, ahol ügyfelei közvetlen kapcsolatba léphetnek kulcsfontosságú szakemberekkel, például rendszer integrátorokkal, illetve közvetlenül hozzáférhetnek az ABB AbilityTM digitális megoldásaihoz és szolgáltatásaihoz.

A Connect Partner Hub partnerkapcsolati központ a népszerű mobil alkalmazásban már elérhető ABB Connect eszközökre épül, amelyeket 2017-es megjelenésük óta sok százezren töltöttek le. Az ABB Connect az ügyfelek széles köre szemében az első számú mobiltelefonon és táblagépen használt alkalmazás, amelyen elérhetik az ABB Electrification portfólióját.

ABB Connect Partner Hub
ABB Connect Partner Hub

A platform indításával kapcsolatban, Andrea Temporiti, az ABB Electrification digitális üzletágának vezetője azt mondta, hogy „a Connect Partner Hub jóval több, mint egy információcserére szolgáló platform. Ez egy, a vállalat teljes környezetét magában foglaló rendszer, ahol létre lehet hozni a digitális együttműködés és kommunikáció olyan alkotó közösségét, amely egyszerre teremt értéket az ABB és ügyfelei számára. Most lesz egy hely a partnereink számára, ahol ötleteket vitathatnak meg és felhasználhatják más szakemberek tudását integrált megoldások és megnövelt értékű szolgáltatások tervezésére, értékesítésére, szállítására és üzemeltetésére.”

A Connect Partner Hub ‘Projekt’ funkciójával a felhasználók valós időben tervezhetnek és alkothatnak, illetve együttműködhetnek a világ bármely pontjáról olyan eszközök segítségével, mint a DocWeb egyvonalas rajz tervező program, vagy több már létező eszköz, például az e-Configure.

Az ’Idea Tank’ menüpontban a felhasználók közvetlenül az ABB termékmenedzserekkel oszthatják meg ötleteiket és kaphatnak visszajelzést.

A Connect Partner Hub leegyszerűsíti az ABB termékek és megoldások keresését, konfigurálását, megvásárlását és telepítését, illetve a partnerek pontos igényei és tevékenysége alapján személyre szabott és zavartalan élményt nyújt.

Az ABB Connect Partner Hub idővel tovább fog fejlődni, ahogy további eszközök és szolgáltatások kerülnek fel a palettára. Az ‘Idea Tank’ menüpont tartalmaz egy visszacsatolási funkciót is, amely arra kéri a felhasználókat, hogy adjanak ötleteket, tegyenek javaslatokat magának a platformnak a javítására.

Az ABB Energetika üzletága globális vezető szerepet játszik a villamos megoldások terén, több mint 100 országban folytat üzleti tevékenységet és gyártó telephelyeinek száma meghaladja a 200-at. Mintegy 53 000 alkalmazottjuk dolgozik a jövő biztonságos, intelligens és fenntartható villamos ellátásán az iparban, a közszolgáltatásokban és a településeken. Portfóliónk, amelynek középpontjában az élenjáró ABB AbilityTM által támogatott digitális megoldások állnak, védi, összeköti és optimalizálja a villamosenergia-ellátást. Ez magába foglalja az ipar, az infrastruktúra és a szállítás villamosenergia-ellátását az adatközpontoktól az e-mobilitási megoldásokig, a megújuló energiaforrások integrálását és az intelligens elosztás és energiatárolás biztosítását. További információk: https://go.abb/electrification

Linkek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Letöltések

Cikk megosztása

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp