Digital Switchgear

Tudta, hogy…

... az ABB Digital Switchgear a saját „egészségét” is képes ellenőrizni?

Immár több mint 100 éve, hogy az elektromos energia elosztását végző kapcsolóberendezések – az elektromos berendezések ellenőrzésére, védelmére és leválasztására szolgáló eszközökkel együtt – az elektromos hálózatok kulcsfontosságú elemei. Egy kapcsolóberendezésen belül a különféle alkatrészeknek – így például a védelmi készülékeknek és a megszakítóknak – a legcsekélyebb hiba nélkül kell együtt működniük.

Az ABB digitális kapcsolóberendezései a jól bevált technológiákat digitális komponensekkel és szoftvermegoldásokkal egészítik ki a biztonság fokozása, a telepítési költségek és a helyigény jelentős csökkentése, továbbá az üzemeltetési költségek optimalizálása érdekében, miközben folyamatosan figyelemmel kísérik az eszközök állapotát és karbantartási igényét.

A hőmérsékletet és a páratartalmat egy sor érzékelővel mérő, illetve az elektromos eszközök kihasználtságát és működési ciklusait folyamatosan figyelő digitális kapcsolóberendezés a saját „egészségi állapotára” is odafigyel, és jelzi, ha a körülmények megváltoznak. Így előre tudja jelezni a lehetséges hibákat, mielőtt még bekövetkeznének, illetve figyelmeztet, ha karbantartásra van szükség, elkerülve ezzel a költséges és felesleges leállásokat.

Az ABB Ability™ állapotfigyelő megoldásai különféle adatokat gyűjtenek, elemeznek és jelenítenek meg, és ezzel értékes betekintést engednek a folyamatokba. Az ABB kis- és középfeszültségű kapcsolóberendezéseinek többsége digitális változatban is elérhető.

Fontosabb tényadatok:

Gyorsabb tervezés, telepítés és üzembe helyezés.

Akár 30%-kal kevesebb működési kiadás.

Kisebb helyigény és kevesebb állásidő.

Ha szeretne többet megtudni:

1. Olvassa el „A digitális átalakulás előmozdítása az ABB Ability™ villamosítási megoldásaival” c. cikket.

2. Nézze meg a digitális átalakulásról szóló videónkat.

Linkek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Letöltések

Cikk megosztása

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp