Védőrelék

Tudta, hogy… 

… az ABB több mint egymillió védőreléje vigyáz a villamos hálózatok biztonságos és folytonos működésére a világ több mint 100 országában?

Az, hogy van áram, legtöbbünk számára természetes. De, ha még sincs… akkor bizony nem ég a villany, leáll a számítógép, nem működik a hűtő, a TV és a légkondi. Ugyanez történik a gyárakkal, az adatközpontokkal és a kórházakkal is. Ennek elkerülése érdekében az ABB több mint egymillió védő- és vezérlőreléje a világ több mint 100 országában felügyeli az áramelosztó hálózatokat, hogy az áram biztonságos és megbízható módon juthasson el minden fogyasztóhoz.

A védőrelé fő feladata az elektromos hálózat működésének folyamatos ellenőrzése és az autonóm döntéshozatal annak érdekében, hogy az áram biztonságosan haladjon az elosztó hálózat vezetékein.

Az ABB intelligens védelmi technológiája nyugodt, biztonságos és zavaró áramszünetektől mentes életet biztosít a mindennapokban. Az ABB 1985-ben adta ki első mikroprocesszor alapú programozható reléit. Az ABB Relion® védő- és vezérlőrelé termékcsaládját iparágak sokasága alkalmazza az elektronok rendezett mozgásának biztosítására.

A megújuló és az elosztott energiaforrások fokozódó integrációja, valamint az egyre növekvő villamosenergia-felhasználás jelentős változásokat idéz elő a villamosenergia-hálózatokban. Az ABB termékei – köztük a REX640 is – hozzájárulnak az elektromos elosztó hálózatok biztonságosabb és stabilabb működéséhez, ezzel is segítve egy, a környezet szempontjából fenntarthatóbb életmód kialakítását.

Az ABB valóban sokat tesz azért, hogy továbbra is égjen a villany, járjanak a motorok és működjenek az elektromos berendezések.

Fontosabb tényadatok:

Eddig az ABB több mint egymillió védő- és vezérlőrelé berendezését telepítették

a világ több mint 100 országában,

ahol az áram megbízható és biztonságos elosztásának garanciáját jelentik.

Tudjon meg többet az ABB Relion® termékcsaládjáról

Linkek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Letöltések

Cikk megosztása

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp