Evago: nu ook stekerbaar

Met Wieland GST 18/3 meer meters in minder tijd

VanLien zoekt voortdurend naar oplossingen om het werk van installateurs te vereenvoudigen. Evago inbouwarmaturen voorzien van een Wieland GST18/3-snoer maken de installatietijd nog korter. Zo leidt de samenwerking tussen VanLien en Wieland tot een product dat vanaf mei 2018 onder de naam Evago GST18/3 standaard is opgenomen in het VanLien-assortiment.

Veiligheid staat voorop

Evago noodverlichting met Wieland is een plug-and-play-oplossing waarbij direct vanuit het armatuur gestekerd kan worden. Een kwestie van een gat boren, het product monteren, het armatuur aansluiten met de GST18/3-steker, klikken en klaar. Dat maakt razendsnelle inbouwinstallatie mogelijk en levert een flinke tijdswinst op ten opzichte van traditionele systemen. De noodverlichting is daarmee ideaal voor omgevingen waarbij veiligheid van groot belang is, maar tegelijkertijd meters gemaakt moeten worden, zoals kantoren, scholen en zorginstellingen.

De markt bepaalt

Met de nieuwe serie bundelt VanLien de top in lichtprestatie met de meest toonaangevende elektrische verbindingstechnieken. De kabellengte is in nauw overleg met de markt bepaald en vastgesteld op 2 meter.

Maatwerk mogelijk, maar vaak niet nodig

Bij ontwikkeling van de nieuwe serie is gekeken naar de hardlopers binnen het assortiment van Evago. De meest gebruikte inbouwarmaturen zijn opgenomen in deze nieuwe range met Wieland-kabels, maar kunnen ook zonder besteld worden. Ook armaturen die standaard niet in de stekerbare uitvoering beschikbaar zijn, kunnen tegen een geringe meerprijs met kabel geleverd worden. Zo biedt de nieuwe Evago-serie voor elke toepassing een eenvoudig te installeren oplossing én een veilige uitweg.

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp