Indulux

Op noodverlichting moet je kunnen vertrouwen. Dag in, dag uit, jaren lang en zelfs in extreme omstandigheden. Indulux heeft dat in zich.

Evenals installatiegemak en eenvoudig onderhoud dankzij de uitschuifbare module. Dat werkt niet alleen makkelijker en sneller, Indulux gaat ook fraai op in designomgevingen.

VanLien levert met Indulux een robuuste noodverlichtingsoplossing die betrouwbaar presteert en overal op zijn plek is. De roestvrijstalen armaturen met uitschuifbare modules zijn namelijk zelfs bij extreme omstandigheden stof- en waterbestendig conform IP68. Daarnaast is de buisvormige oplossing voorzien van roestvrijstalen (316L) einddoppen, die het product geschikt maken voor zowel de industrie als de food & beverage-sector. Hoewel Indulux ontworpen is voor het zware werk, past de strakke industriële behuizing overigens ook uitstekend binnen de designomgevingen van bijvoorbeeld moderne kantoren.

Eenvoudige installatie

Tijd is geld. En dus is bij de ontwikkeling van de Indulux-serie niet alleen gekeken naar design en duurzaamheid, maar vooral ook naar installatiegemak. De heldere led-armaturen zijn geschikt voor montage op plafond en wand en de verschuifbare module zorgt voor eenvoudige bekabeling en installatie. Daar komt bij dat de roestvrijstalen bevestigingsband snel te bevestigen is en aan te passen aan meerdere oppervlakken. De Indulux-pictogrammen zijn er in twee verschillende soorten. Er is een pictogramfolie welke u eenvoudig aan de binnenzijde van het armatuur plaatst, met een zichtafstand van 17 meter. Voor toepassingen waar een zichtafstand van 20 meter benodigd is, kiest u uit de complete range aan pictogramstickers.

Slim onderhoud, tijd besparen

Er zijn twee versies beschikbaar. Allereerst als enkelzijdige vluchtroute-aanduiding en -verlichting en daarnaast als dubbelzijdige vluchtroute-aanduiding. Dat maakt Indulux dan ook ideaal voor installatie in bijvoorbeeld gangen. Dankzij de uitschuifbare elektronicabasismodule is de noodverlichting bovendien eenvoudig te onderhouden. De externe zelftest zorgt voor betere zichtbaarheid en eenvoudigere inspectie en de 100% led-verlichting en NiMH-batterijen garanderen een lange levensduur. Ook dat biedt zekerheid zonder omkijken. Dat alles maakt Indulux een eenvoudig en snel in te zetten oplossing, die tijd bespaart en daarmee kostbare projecturen.

Bekijk de brochure Indulux op de documentatiepagina. Of download de PDF van de brochure direct.

center

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp