Lutia introductie

Betrouwbaar in extreme omstandigheden, met een loop-in/loop-out-systeem en geconfigureerd voor een snelle installatie, zowel aan de wand als aan het plafond.

Lutia: veelzijdige vluchtroute-verlichting om veiligheid buiten te brengen. Lutia, het nieuwste LED-verlichtingssysteem van ABB VanLien, is een robuuste lijn die getest is voor het leveren van prestaties in buitenomstandigheden. De armatuur beschikt over een loop-in/loop-out-systeem voor eenvoudige montage. De verstelbare lichtbron zorgt ervoor dat de armatuur behalve in nood ook toepasbaar is als standaard verlichting. De geïntegreerde lichtsensor biedt de mogelijkheid tot nachtwaakverlichting.

Met een speciaal IP65-compartiment dat gecombineerd is met een tweelaags ontwerp voor een thermische luchtbuffer, zijn de Lutia-armaturen bestand tegen waterstralen van lage druk en een breed bereik aan omgevingstemperaturen. Dit bereik loopt van -20 tot 40 graden C bij decentrale armaturen en -40 tot 40 graden bij centrale armaturen. Alle schroefgaten bevinden zich buiten het compartiment om water en stof buiten de behuizing te houden en de IK10-omhulling zorgt voor een schokbestendigheid van maximaal 20 joules.

Het onderscheidende ontwerp van Lutia omvat verticale lijnen die fungeren als goten om regenwater en resterende vuilsporen naar gecontroleerde gebieden te leiden. Met zijn onopvallende design en kleuren is de armatuur toepasbaar in verschillende omgevingen.

“Lutia is een belangrijke aanvulling op ons uitgebreide assortiment noodverlichting,”, aldus Fieraas Aliahmad, Product Marketing Specialist ABB VanLien. “Lutia biedt een gemakkelijke manier om noodverlichting uit te breiden naar buitengebieden, met alle moeilijke omstandigheden van dien. Bovendien zorgt het design van de Lutia ervoor dat armaturen naadloos aansluiten op de buitenkant van elk gebouw.”

Bekijk de brochure Lutia op de documentatiepagina of download de PDF van de brochure direct. Of bekijk de productpagina van Lutia.

center
center
center

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp