Felicitaties voor LocHal met het behalen van NRP Gulden Feniks 2019

Tijdens de Nationale Renovatie- en Transformatiedag eind juni 2019 zijn de winnaars bekend gemaakt van de NRP Gulden Feniks 2019.

In de categorie S (gebouw) won de transformatie van de LocHal in Tilburg de prijs. In de LocHal hebben de Bibliotheek Midden-Brabant, Seats2meet, Kunstloc Brabant en Brabant C hun krachten gebundeld. Samen met bezoekers maken zij de LocHal tot een bruisende plek waar kennis, cultuur en ondernemen samenkomen.  

Bibliotheek, kunstcentrum en horeca LocHal Tilburg
Bibliotheek, kunstcentrum en horeca LocHal Tilburg

De hal is industrieel vormgegeven met veel glas en metaal en 18 meter hoog. In samenwerking met installateur Binx Smartility - en WSI - te Groenlo is gekozen voor Hiled noodverlichting van VanLien. Dankzij de 360 graden draaibare lamp en flexibele montagemogelijkheden van Hiled kunnen bezoekers in noodsituaties veilig de LocHal verlaten. Bij de minder hoge plafonds zijn de noodverlichtingsarmaturen van Evago toegepast, qua design zeer goed passend bij de architectuur van LocHal. Voor het onderhoud is gekozen voor viaFlex CPS van VanLien, een krachtige oplossing voor centrale noodverlichtingsinstallaties.

Kijk ook op https://architectenweb.nl/nieuws/artikel.aspx?ID=46221 

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp