ABB introduceert Decoled

Hoogwaardige vluchtrouteverlichting in een stijlvol armatuur

Een waardevolle toevoeging aan het uitgebreide assortiment noodverlichting van ABB: Decoled is een betrouwbaar en elegant verlichtingsarmatuur van VanLien met een geïntegreerde noodverlichtingsfunctionaliteit. Het is speciaal bedoeld voor trappenhuizen, hallen en gangen in wooncomplexen, in de utiliteit en industrie.

Decoled is een hoogwaardig armatuur vervaardigd uit polycarbonaat met een opaalkap. Deze kap zorgt voor een optimale lichtspreiding en is slagvast (IK10). Decoled is verkrijgbaar als armatuur voor centrale voeding (230V) of decentrale voeding (batterij) en heeft een lichtopbrengst van 1830 lumen. Met beschermingswaarde IP65 is de Decoled uitstekend bestand tegen invloeden van stof en vocht.

Door de hoge lichtopbrengst is Decoled een armatuur voor verlichting dat vele toepassingsmogelijkheden biedt, vooral in open ruimtes. Het is speciaal bedoeld voor trappenhuizen, hallen en gangen in wooncomplexen, in de utiliteit en industrie.

Dankzij de geïntegreerde noodverlichtingsfunctionaliteit is Decoled een efficiënte 2-in-1-oplossing: reguliere verlichting en vluchtrouteverlichting in één armatuur. Tevens is Decoled de energievriendelijke led-opvolger van de succesvolle Decolux.

“Decoled is een belangrijke aanvulling op ons uitgebreide assortiment noodverlichting”, aldus Fieraas Aliahmad, Product Marketing Specialist voor VanLien bij ABB. “Het elegante design maakt het armatuur een fraaie toevoeging aan iedere ruimte. Dankzij de centrale of decentrale voedingsmogelijkheden is er altijd een oplossing die past in uiteenlopende situaties binnen het gebouw.”

Bekijk het productoverzicht van beschikbare armaturen op de documentatiepagina of download de PDF van de leaflet  direct.  Of bekijk de productpagina van Decoled.

Decoled
Decoled
center
Decoled speciaal bedoeld voor trappenhuizen, hallen en gangen
Decoled speciaal bedoeld voor trappenhuizen, hallen en gangen
center

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp