De klant staat centraal @ ABB's nieuwe website voor digitale industriële oplossingen

Het verbeterde webportal biedt een uitgebreide bron van informatie over het digitale aanbod van ABB in de verschillende sectoren

ABB lanceert vandaag de nieuwe website voor ABB Ability™, het digitale aanbod van het bedrijf. De klantgerichte website biedt uitgebreide informatie over de oplossingen, mensen en partnerschappen die aan het front staan van de digitale transformatie in de verschillende sectoren. De Engelstalige website is toegankelijk op het volgende adres: ability.abb.com.

De nieuwe website is georganiseerd per klantsegment, waardoor het voor klanten gemakkelijk is om de ABB Ability™-oplossingen te bekijken die het meest relevant zijn voor hun zakelijke toepassing. Binnen elk segment kunnen bezoekers van de website succesverhalen van klanten vinden, use-cases bekijken en de volledige ABB Ability™-catalogus bekijken, die 220 oplossingen bevat voor een breed scala aan verschillende klantsegmenten. Het belicht ook de digitale partners van ABB: Microsoft, Hewlett Packard Enterprise (HPE), Dassault Systèmes en IBM. U vindt op het portal meer informatie over de mogelijkheden die zij bieden om de digitale oplossingen van ABB aan te vullen en te voltooien.

"Net als ABB richt de ABB Ability™-website zich in de eerste plaats op klanten", zegt Guido Jouret, Chief Digital Officer bij ABB. "We zijn verheugd om onze klanten te voorzien van deze verbeterde intuïtieve tool, die verder zal evolueren met nieuwe functies naast ons digitale platform. Deze nieuwe website is de nieuwste ontwikkeling van ABB en toont hoe ABB Ability™ de toekomst van de digitalisering voor onze klanten ziet".

De ABB Ability™-website biedt ook waardevolle inzichten in de manier waarop bedrijven werken in de 21ste eeuw ingrijpend veranderen, zoals het industriële internet van de dingen (IIoT), de energierevolutie en de vierde industriële revolutie. Bezoekers kunnen ook meer te weten komen over ABB's aanpak van digitale transformatie.

Daarnaast kunnen bezoekers van de website video's bekijken die tonen hoe ABB's digitale oplossingen voor de maritieme industrie de uitstoot in de stadshavens verminderen, of hoe de integratie van digitale systemen en ABB Ability™ slimme sensoren de kwaliteit in de voedings- en drankenindustrie verbeteren. De site biedt ook een directe link naar de ABB Ability Marketplace™, ABB's nieuwe online portal voor de verkoop van digitale oplossingen.

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp